18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Szakadt póló vagy szexi babydoll?

A pizsama árulkodik a szexről

Az, hogy a sötétség leple alatt mit húzol magadra, elárulja, mennyire vagy tüzes szerető.

Az, hogy napközben milyen ruhát öltesz magadra, nemcsak egyéniségedet tükrözi, hanem akarva-akaratlanul illeszkedik a munkahelyedhez, az időjáráshoz és persze az aktuális divathoz is. Az utcán kicsit mindig másoknak is öltözködsz, kommunikálni szeretnéd a világ felé személyiségedet, esetleg társadalmi helyzetedet.

Az éjszaka leple alatt, otthonodban viszont nem lát senki. A hálóruhád, vagy éppen annak hiánya elárulja, hogy a kényelmet részesíted előnyben, vagy esetleg párodat szeretnéd elcsábítani. A következőkben megtudhatod, hogy melyik hálószett milyen szexuális temperamentumra enged következtetni!

Selyem, spagettipántos, rövid hálóing

Kifinomult és érzéki vagy, szereted, ha kényeztetnek. A hétköznapokban is jellemzőek rád a nőies, az alakodat hangsúlyozó ruhák, és ritkán tudsz ellenállni egy laza flörtnek. Az ágyban egy doromboló kiscica vagy, aki jobban szereti, ha őt kényeztetik, de szívesen teljesíti párja kívánságait is. Ha a hálóinged fekete, akkor fokozottan igaz rád, hogy igényled párod mindennapi hódítását és csábítását. Szexi tekinteteddel és viselkedéseddel csavarod ujjad köré a férfiakat.

A sötétkék hálóing arról árulkodik, hogy szereted, ha egyenlő félként kezelnek a kapcsolatban, és mindig hűséges maradsz. A szexben fontosak számodra az érzelmek, nem vágysz egyéjszakás kapcsolatokra. A piros dominanciát sugall, ami nemcsak abban nyilvánul meg, hogy szívesen diktálod te a tempót, hanem abban is, hogy mindig megmondod, mire vágysz, és sosem szégyenlősködsz. A rózsaszín vagy babakék hálóruha épp ennek az ellenkezőjét sugallja partnered felé: valószínűleg egy Lolitát lát benned, akit be kell vezetni a szexualitás birodalmába.

Babydoll

Lassan engedsz fel, de akinek sikerül ágyba csábítania téged, az egy nagyon buja és izgalmas lányt ismerhet meg. Minden alkalomra tartogatsz valamilyen meglepetést, a szexuális életed még hosszú kapcsolatban sem laposodik el. A férfiak azért tartanak izgalmasnak, mert visszafogott vagy, nem viselkedsz kihívóan vagy közönségesen, és meghódításodban igazi kihívást látnak. Romantikus és érzékeny vagy, ezért szexuális fantáziáidban szerelmeddel vagy egy rózsaszirommal behintett ágyban, vagy egy kandalló előtt szerelmeskedtek.

Feszülős, spagettipántos felső, hozzáillő alsórész

Igazi vadmacska vagy, egy energiabomba, akire minden tekintet rászegeződik, ha belép valahová. Tisztában vagy kisugárzásod erejével, és kedvenc szórakozásaid közé tartozik a pasik elcsábítása. Irigyeid lehet, hogy fehérmájúnak mondanak, pedig csak vállalod, amit sok nő nem mer: szereted és igényled a minőségi szexet. Egy visszafogott, de határozott pasira vágysz, aki mellett igazi nőnek érezheted magad. Tudod, hogyan láncolj magadhoz egy férfit a szexen keresztül, viszont lehet valaki bármennyire jó pasi, ha az ágyban nem teljesít, hamar kiadod az útját.

Mosott póló, melyhez emlékek kötnek

Életvidám, csupa szív lány vagy, aki szívét-lelkét beleadja kapcsolataiba. Mivel gyakran leszel szerelmes, törvényszerűen gyakran össze is törik a szíved. Kíváncsi és nyughatatlan természetedet nehéz lekötni - egy kreatív pasira vágysz, aki hasonló érzelmi fokon ég, mint te. A kiegyensúlyozottságot a szexben sem szereted, keresed az extrém helyzeteket és alkalmakat, de néha csak egy szolid csókcsatára és gyengéd összebújásra vágysz. Álmod, hogy a tengerparton, a homokban legyetek egymáséi szerelmeddel.

Pamutpizsama, hálóing, kétrészes együttes

Ha a leggyakrabban puha anyagú és mindenekelőtt kényelmes hálóruhát viselsz, akkor nagyon nőies a kisugárzásod, de inkább az anyaszerepet tartod fontosnak az életben. Biztonságot nyújtó, komoly kapcsolatra vágysz, a szexet kellemes és édes játéknak tartod, amin keresztül közelebb kerülhetsz partneredhez. Igényled a gyengédséget, azonban az extrém helyzeteket nem részesíted előnyben. Inkább igazi ínyencként szereted párod erogén zónáit kényeztetni, és a különböző pózokat variálni.

Meztelenül

Őszinte, ami-a-szívemen-az-a-számon típusú nő vagy. Szexi kisugárzásod öntudatosságodból ered - szereted, ha egy pasiért meg kell küzdeni. A romantikus hercegek vagy a papucsok nem az eseteid, egy intelligens és sármos férfira vágysz.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Sosem rejted véka alá a véleményed, és határozott vagy a férfiakkal kapcsolatban is. Viszont az ágyban nem szereted a dominanciát, inkább azt részesíted előnyben, ha a pasid diktálja az iramot. Egyszerre vágysz a lassú, gyengéd szeretkezésekre és a vad numerákra.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük