Rovarokat kevernek az ételbe a népszerű étteremben: fotókon a furcsa fogások

A szakács szerint a rovarfogyasztásnak ökológiai előnyei vannak.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Joseph Yoon dél-koreai-amerikai szakács rovarlakomákat rendez Brooklyn Kitchen nevű New York-i éttermében. Az előkelő helyen Yoon látványos ételekkel kedveskedik vendégeinek, akik kedvükre válogathatnak a skorpió és különféle rovarok, mint például lódarazsak, lisztbogárlárvák, tücskök és szöcskék felhasználásával készült fogások közül.

A kulináris élményt kínáló séf a rendhagyó alapanyag-választást a személyes alkotói szenvedélyen túl az emberi rovarfogyasztás hosszú távú ökológiai előnyeivel indokolja. A főzőiskolaként is működő étteremben sokan szívesen kipróbálják a rendhagyó, kissé bizarr ételeket - nézz meg képeken néhány fogást!

Vásárolj Femina Klub bérletet!

Vásárolj bérletet, és vegyél részt a 2025-ös év különleges előadásain, ahol izgalmas témákról hallhatsz elismert szakértőktől és közéleti személyiségektől. 

  • Knapek Éva, aki a társfüggőségről és a mérgező kapcsolatokból való szabadulásról beszél. 2025.01.07.
  • Kajdi Csaba, aki humorral és őszinteséggel osztja meg tapasztalatait nőkről és élettapasztalatairól "Anyámtól a modellekig" témában.  2025.02.19.
  • Steigervald Krisztián, aki a generációk közötti kommunikáció kihívásait tárgyalja "Boomerek és Zoomerek" című előadásában. 2025.04.09.

További részletek: feminaklub.hu/

Helyszín: MOM Kulturális Központ

Promóció

Ezt is szeretjük