Rovarokat kevernek az ételbe a népszerű étteremben: fotókon a furcsa fogások
A szakács szerint a rovarfogyasztásnak ökológiai előnyei vannak.
Joseph Yoon dél-koreai-amerikai szakács rovarlakomákat rendez Brooklyn Kitchen nevű New York-i éttermében. Az előkelő helyen Yoon látványos ételekkel kedveskedik vendégeinek, akik kedvükre válogathatnak a skorpió és különféle rovarok, mint például lódarazsak, lisztbogárlárvák, tücskök és szöcskék felhasználásával készült fogások közül.
A kulináris élményt kínáló séf a rendhagyó alapanyag-választást a személyes alkotói szenvedélyen túl az emberi rovarfogyasztás hosszú távú ökológiai előnyeivel indokolja. A főzőiskolaként is működő étteremben sokan szívesen kipróbálják a rendhagyó, kissé bizarr ételeket - nézz meg képeken néhány fogást!
A változókorról tabuk nélkül - Hogyan küzdj meg az életközepi válsággal nőként?
Iványi Orsolya, a menopauzaedukáció egyik legnagyobb hazai szószólója, tabuk nélkül beszél a változókor testi-lelki kihívásairól, és arról, hogyan élhetjük meg ezt az időszakot, mint új kezdetet. A Femina Klub novemberi előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz az életközepi krízisek kezelésére, és megtudhatod, hogyan értelmezhetjük újra önmagunkat, karrierünket és kapcsolatrendszerünket.
További részletek: feminaklub.hu/
Használd az „IVANYI” kuponkódot, és 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg a jegyed!
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. november 27. 18 óra
Helyszín: MOM Kulturális Központ
Promóció
OLVASD EL EZT IS!