Rovarokat kevernek az ételbe a népszerű étteremben: fotókon a furcsa fogások
A szakács szerint a rovarfogyasztásnak ökológiai előnyei vannak.
Joseph Yoon dél-koreai-amerikai szakács rovarlakomákat rendez Brooklyn Kitchen nevű New York-i éttermében. Az előkelő helyen Yoon látványos ételekkel kedveskedik vendégeinek, akik kedvükre válogathatnak a skorpió és különféle rovarok, mint például lódarazsak, lisztbogárlárvák, tücskök és szöcskék felhasználásával készült fogások közül.
A kulináris élményt kínáló séf a rendhagyó alapanyag-választást a személyes alkotói szenvedélyen túl az emberi rovarfogyasztás hosszú távú ökológiai előnyeivel indokolja. A főzőiskolaként is működő étteremben sokan szívesen kipróbálják a rendhagyó, kissé bizarr ételeket - nézz meg képeken néhány fogást!
Vásárolj Femina Klub bérletet!
Vásárolj bérletet, és vegyél részt a 2025-ös év különleges előadásain, ahol izgalmas témákról hallhatsz elismert szakértőktől és közéleti személyiségektől.
- Knapek Éva, aki a társfüggőségről és a mérgező kapcsolatokból való szabadulásról beszél. 2025.01.07.
- Kajdi Csaba, aki humorral és őszinteséggel osztja meg tapasztalatait nőkről és élettapasztalatairól "Anyámtól a modellekig" témában. 2025.02.19.
- Steigervald Krisztián, aki a generációk közötti kommunikáció kihívásait tárgyalja "Boomerek és Zoomerek" című előadásában. 2025.04.09.
További részletek: feminaklub.hu/
Helyszín: MOM Kulturális Központ
Promóció
OLVASD EL EZT IS!