Stílushoroszkóp

Mi áll jól neked?

Ha nem tudod, hogy milyen színek, anyagok passzolnak leginkább személyiségedhez, horoszkópunkból választ kaphatsz a kérdésedre.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Talán nem is gondolnád, de születési időpontod nem csupán a személyiséged főbb jellemzőit határozza meg, hanem azokat a tulajdonságaidat is befolyásolja, melyek kialakítják a rád jellemző stílust és öltözködést. Stílushoroszkópunkból megtudhatod a részleteket.

A 15 legszexibb ruhadarab

Nézegess képeket!

Elolvasom

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Fellépésed határozott, magabiztos, és minden körülmények között megnyilvánul a benned lévő büszkeség. Hangod határozott, erőteljes. Rosszul viseled a korlátokat, ami öltözködésedben is megnyilvánul: a kényelmes, laza, nemritkán sportos darabokat részesíted előnyben. Szívesen választasz élénk, esetleg feltűnő színeket. Ezenkívül gyakran alkalmazol szokatlan színösszeállításokat, ily módon is felhívva magadra a külvilág figyelmét.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Érzékeny és érzéki teremtésként teljes mértékben felvállalod nőiségedet. Szavaidat és tetteidet egyszerre hatja át a természetesség és a szívélyesség. Lágy, esetenként szinte búgó hangodat a legritkább esetben emeled fel. Szívesen viselsz testhez simuló, illetve a nőiességedet valamilyen rafinált megoldás révén hangsúlyozó ruhákat, ám mindig megmaradsz a jó ízlés határain belül. Kedveled a lágy anyagokat és a természetben is fellelhető színeket.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ikrek jegyednek köszönhetően gyors gondolkodású, szellemes ember vagy, így nem csoda, hogy általában tiéd az utolsó szó. Fellépésed is magabiztosságról, talpraesettségről árulkodik. Szemmozgásod gyors, tekinteted élénk, és folyamatos érdeklődést tükröz. Esetedben a mozgékonyság nem csak szellemi, hanem testi szinten is megnyilvánul, így számíthatsz rá, hogy még időskorodban is dinamikus maradsz. Stílusod laza, szívesen viselsz könnyű anyagból készült ruhákat, valamint élénk, világos színeket.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Intenzív, mély érzelmeidet a nyugalom álarca mögé rejted. Fellépésed visszafogottságot, esetenként félénkséget tükröz. Tekinteted melegséget sugárzó, és időről időre elárulja: gondolatban egy másik világban jársz. Kedveled a lágy szabásvonalakat és a virág-, illetve a pasztellszíneket, ami még nőiesebbé teszi a megjelenésedet. Nem kívánsz mindenáron az aktuális trendhez igazodni, néhány ruhadarabod egyenesen nosztalgikus hangulatot áraszt.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Igazi nagyvilági nő vagy, ha az Oroszlán jegyében születtél. Ennek megfelelően a fellépésed öntudatosságról, mi több, büszkeségről árulkodik. Hangod mélyebb az átlagosnál. Előfordul, hogy a kelleténél kissé hangosabban beszélsz, anélkül, hogy különösebben indulatos lennél. Tekinteted nyílt, miközben játékosságot, sokszor érzékiséget sugároz. Az öltözködésben előnyben részesíted a drága anyagokat, különös tekintettel a bársonyra és a selyemre. Szívesen viselsz nemesfémből készült ékszereket.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Reális gondolkodású, gyakorlatias emberként nem tulajdonítasz túl nagy jelentőséget a külsőségeknek. Stílusod egyszerűséget, természetességet sugároz. Tekinteted rendkívül kifejező és érdeklődő, miközben azt is elárulja, hogy meglehetősen kritikus vagy mind önmagaddal, mind pedig a környezeteddel szemben. Ruháid ízlésesek, ugyanakkor a célszerűség jegyében többnyire mentesek a díszítésektől. Különösen közel áll hozzád a klasszikus stílus. Csak kevés és diszkrét ékszert viselsz.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A külsőd mindig tökéletes összhangot alkot a belsőddel, ha a Mérleg jegy szülötte vagy. Minden megnyilvánulásod kifinomultságot és kedvességet fejez ki. Tekinteted nyitottságot és elfogadást tükröz. Hangod szépen cseng, magasabb az átlagnál, és, ha a helyzet megkívánja, kitűnően tudsz vele játszani. Öltözködésedben a legkülönbözőbb stílusok, anyagok és színek lelhetők fel, persze mindig a megfelelő arányban, illetve az aktuális trendhez igazodva.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Hatalmas erő árad belőled, miközben valamiféle misztikum lengi körül lényedet. Mindez rendkívüli határozottsággal párosul. Tekinteted átható, szinte felér egy hipnózissal. Szuggesztív hangodnak köszönhetően akkor is figyelnek rád, ha halkan, netán suttogva beszélsz. Kedveled a sötét és az intenzív színeket, a kontrasztokat, valamint a piros–fekete kombinációt. Skorpió jegyednek köszönhetően előnyben részesíted a feltűnő kiegészítőket.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Be- és elfogadó, toleráns ember lévén fellépésed egyszerre fesztelen és megnyerő. Tekinteted átlagon felüli intellektusról tanúskodik, ugyanakkor gyakorta réved a távolba. Életteli hangod optimizmust sugároz. Az öltözködést illetően rendkívül nyitott vagy. Aktuális hangulatod dönti el, hogy mikor mit veszel fel. A ruhatáradban éppúgy találhatóak trendi, mint örökké divatos darabok. A lényeg, hogy ne korlátozzanak mozgásodban - végső soron a szabadságodban.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Fellépésed nyugodt vérmérsékletről, nemritkán visszafogottságról árulkodik, ha a Bak jegyében születtél. Miközben egyfajta tekintélyt is sugárzol magadból, megnyilvánulásaid tárgyilagosak, és mentesek mindenféle sallangtól. Tekinteted nyílt és határozott, hangod tiszta, esetenként kissé száraz lehet. Hajviseletedben és öltözködésedben az ízlésesség és a praktikum keveredik. A letisztult, klasszikus stílus áll hozzád a legközelebb.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Stílusod laza, fesztelen, esetenként provokatív. Tekinteted élénk, érdeklődést tükröző, hangod tisztán cseng. Az öltözködésben hajlamos vagy az extravaganciára: előszeretettel ötvözöl egymással szöges ellentétben álló stílusokat, anyagokat és színeket, és, bár az összhatás általában attraktív, az arányokra láthatóan nem fordítasz különösebb gondot. Nem követed, hanem - legalábbis szűkebb környezetedben - diktálod a divatot.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Minden megnyilvánulásodat áthatják a benned lévő mély érzelmek. Stílusod visszafogottságot, időnként védtelenséget tükröz. Tekinteted tiszta, gyakran álmodozó. Hangod lágy, és általában viszonylag halkan beszélsz. Megjelenésedben van valami tündérszerű: előnyben részesíted a viszonylag bő, leomló ruhákat, illetve a fodrokat és a virágmintákat. A sablonos megoldások távol állnak tőled: ruháid mind a fazonjukat, mind a színvilágukat illetően gazdag fantáziáról árulkodnak.

Ezt is szeretjük