A néhai Krokodilvadász fia le sem tagadhatná apját: a 17 éves fiú elképesztően bátran viselkedik
Steve Irwin, a Krokodilvadász büszke lenne fiára, ha látná, milyen bátor legénnyé cseperedett - az apja nyomdokaiba lépett.

krokodilvadász nyitó
beauty and style
Top olvasott cikkek

Már 15 év telt el azóta, hogy a híres Krokodilvadász, Steve Irwin életét vesztette. Felesége és gyermekei tovább éltetik örökségét, és a mai napig állatokkal foglalkoznak, a nagyszülők alapította Ausztrália Állatkert lakóit gondozzák. 

Ez idő alatt már mindkét gyermeke felnőtté cseperedett, lánya, Bindi Irwin 23 éves, fia, Robert pedig már 17 éves lett. A fiú nem csak tehetséges természetfotós, hanem teljes mellszélességgel harcol az állatok jogaiért.

A Krokodilvadász hagyatéka

Steve Irwin világszerte ismertté vált az állatok iránti rajongása és az Ausztráliában honos fajok megmentése iránti elköteleződése miatt. Saját TV show-ja, az 1997 és 2004 között vetített Krokodilvadász hozta meg számára a világhírnevet, amiből több mint 300 részt forgattak le.

A férfi megalapította a Wildlife Warriors Worldwide alapítványt is, ami egy állatvédő program, ahol mesterséges körülmények között szaporítják a kihalófélben lévő fajokat. Kilencéves volt, amikor az édesapja megtanította neki, hogyan vadásszon krokodilokra, ami mély nyomott hagyott az életében, és onnantól kezdve foglalkozott a nagytestű hüllőkkel. Fiatalkorában részt vett a Krokodilok Elköltöztetése Programban, ahol olyan krokodilokat fogtak be, akik túl közel merészkedtek az emberek lakta területekre, majd őket segített megfelelő helyre szállítani a vadonba vagy egy rezervátumba. Fia, Robert Irwin is követte apja nyomdokait.

(Cikken belüli-, és ajánlóképek forrása: robertirwinphotography / Instagram és Getty Images Hungary, borítókép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük