Öt évig figyelte az állatok mindennapjait a fotós: zseniális képeket készített

Varázslatos fotókon mutatta meg a művész, milyen csodálatos az állatvilág.

vadfotók-borító
beauty and style
Top olvasott cikkek

A természet és az állatok szeretete sok ember számára kiemelkedően fontos, hiszen jól tudják, hogy sokkal szegényebb lenne a világunk nélkülük. Sokszor, sokféleképpen láthattuk már őket, de mindig nagy öröm, amikor profi fotókon köszönnek vissza a mindennapjaik.

A Belgiumban élő művész, Niki Colemont neve talán ismerősen csenghet a vadfotók kedvelőinek: korábban a mókusokról készített egy igazán aranyos sorozatot, most pedig úgy döntött, hogy más állatokról készült, lenyűgöző képeit is megosztja a világgal.

Gyönyörű fotókon az állatok mindennapjai

Colemont 2015 óta figyeli a különböző, vadon élő állatokat, és egy évvel később kezdett igazán komolyan foglalkozni a megörökítésükkel. Mint mondja, sokkal nehezebb az ilyen állatokról képet készíteni, mint azt sokan elsőre gondolják, hiszen egyrészt a bizalmukba kell férkőzni, és nyugodtnak kell maradni, hogy meglegyen a tökéletes pillanat, másrészt rengeteg türelmet és kitartást igényel. A képeket látva azonban mindenképp megéri a befektetett munka, hiszen egészen lenyűgöző módon mutatják be az állatok mindennapi pillanatait.

(Képek forrása: nikicolemont / Instagram)

Ezt is szeretjük