Titokzatos tetoválás Selena Gomez tarkóján - Vajon mit jelenthet?
A 20 éves sztár új tetkót csináltatott magának, mialatt New Yorkban tartózkodott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy újabb mintát varratott magára Selena Gomez a napokban. A sztár egy számot, a 76-ost tetováltatta a tarkójára. Az ábra római számmal íródott, így még titokzatosabbnak hat.

Az új mintáról készült fotó a Facebookon látott napvilágot. Vajon mit jelenthet a rejtélyes jel, amit Selena most már mindig magán visel majd?

Ez a második tetoválása

Februárban a sztár már csináltatott egy kis hangjegyet a bal csuklójára, így a 76-os szám a második tetoválása. Az ábrát a híres tetoválóművész, Bang Bang készítette Selenának, aki azelőtt olyan hírességeknek dolgozott már, mint Vanessa Hudgens és Rihanna.

Bang Bang elmondta a Daily Mailnek, hogy Selena egy kicsit ideges volt a beavatkozás előtt. Félt a fájdalomtól, ezért egy barátja kezét fogta, amíg a mű elkészült, de végül remekül végigcsinálta az egészet. A tetoválás elkészítése mindössze 20 percig tartott.

Hogy miért pont a 76-os számot választotta a lány, annak számos oka lehet, és találgathatnánk is egy ideig, de a tetoválóművész erre is választ adott. Elmondása szerint a szám egyfajta hódolat Selena egyik családtagjának, aki nagyon közel áll a lány szívéhez.

Az első tetkó

Selena talán még jobban félt az első tetoválása elkészítése előtt, mint most. A csuklóján lévő, apró motívum egy hangjegyet ábrázol, hiszen Selena szívéhez nagyon közel áll a zene, és ő maga is egy zenész után kapta a nevét. Elmondása szerint mindenki egy kis szívnek hiszi a tetoválását, talán ez lehetett az oka annak is, hogy a mostani művet már nem Louie Gomez készítette neki.

Egy énekesről nevezték el

Sel nem hívatja magát művésznéven, hiszen az eredeti neve is éppen eléggé jól csengő, és méltó egy művészhez. A sztár teljes neve Selena Marie Gomez. Édesanyja, akihez szintén közel állt a zene, egy énekesnőről, Selena Quintanilla-Perezről nevezte el a lányát.

Ezt is szeretjük