Az újságból tudta meg a színész, hogy csalja a barátnője

2012 legnagyobb botrányai

Robert Pattinson, Harry Styles és Lady Gaga is címlapra került.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A sztárok világában ugyanolyan hétköznapi problémák bújnak meg a csillogás mögött, mint a mi mindennapjainkban.

Ám a hírességek esetében, ha ilyesmi napvilágra kerül, hirtelen minden újság arról kezd írni, és hatalmas botrány kerekedik. Íme, az elmúlt év legnagyobbjai.

Robert Pattinson és Kristen Stewart

Júliusban biztos megakadt a reggeli Robert Pattinson torkán, amikor kinyitotta a US Weeklyt: a magazin ugyanis megírta, hogy Kristen Stewart, Robert barátnője és az Alkonyat Bellája, valamint legújabb filmje rendezője, Rupert Sandez viszonyt folytatnak, amit Sandez egyik barátja is megerősített. A lap néhány titokban készített fotót is közzétett, így nem igazán volt mit tagadni.

Kristen nyilvánosan is bocsánatot kért, és Rupert - akinek a felesége egyébként szintén szerepelt a filmben, és közös gyermekük is van - szintén úgy nyilatkozott, hogy megbánta a dolgot. Ám hiába minden, Robert elköltözött Kristennel közös otthonukból, és egy ideig szóba állni sem volt hajlandó a színésznővel.

Miközben az Alkonyat utolsó részének premierjén kénytelenek voltak együtt mutatkozni, mindenki arról beszélt, vajon meg kellene-e bocsátania Robertnek Kristen hűtlenségét. Bár eleinte úgy tűnt, esély sincs erre, lassacskán felengedett az egykori szerelmesek között lévő feszültség, és ismét közeledni kezdtek egymáshoz - nemrégiben pedig össze is jöttek.

Harry Styles hódítása

A házasságtörés csak egy kis része annak mindannak, amivel Harry Styles, a One Direction oszlopos tagja kiérdemelte, hogy a leghangosabb botrányok egyikének középpontjába kerüljön. Harrynek már a meglévő kapcsolata is sokakat megbotránkoztatott, a nála 15 évvel idősebb Caroline Flackkel folytatott ugyanis viszonyt, de úgy tűnik, az nem tudta sokáig lekötni a figyelmét: Harry félrelépett egy férjezett nővel, Lucy Horobinnal - aki egyébként csak egy évvel fiatalabb Flacknél.

Horobin rádiósként dolgozik, és egy interjú kapcsán találkozott Harryvel. Forró, de rövid románc bontakozott ki közöttük, ami csak azután került napvilágra, hogy a páros útjai már szét is váltak.

Lucyval kapcsolatban - aki egyébként továbbra is a férjével él - egy barát így nyilatkozott:

- Tudta, hogy nem szabadna ezt elismernie, de azt mondta, a szex csodálatos. Tisztában volt a tettei súlyával és azzal, hogy Harry csak 17 éves. Lucy nagyon jól érezte magát, de végig tudta, hogy ez a dolog nem komoly, soha nem is volt az. Hiba volt - mondta egy, a neve elhallgatását kérő forrás.

Lady Gaga vetkőzött

Nem vitás, hogy az énekesnő az utóbbi időkben felszedett magára néhány kilót, fellépőruháit azonban nem cserélte le, a vastag comb és a neccharisnya kombinációja pedig szinte koncként szolgált a botrányra éhes pletykalapok számára.

Az igazán megdöbbentő azonban Lady Gaga reakciója volt. Az énekesnő fehérneműre vetkőzött, készített magáról néhány fotót, amiket aztán felpakolt a saját közösségi oldalára, és arra biztatta rajongóit, indítsanak mozgalmat, hogy végre mindenki olyannak fogadja el a saját testét, amilyen.

Ezt is szeretjük