Gyászolnak a hercegek: Harryt és Vilmost szomorú hír rázta meg
Elhunyt a Harry és Vilmos herceg egykori dadája, akit anyjukként szerettek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Olga Powell, aki már Vilmos és Harry előtt is hercegi gyermekek nevelőnője volt, 82 évesen hunyt el. A hölgy szívinfarktust kapott.

Nagy megrázkódtatás ez a hercegeknek, mert mikor elvesztették édesanyjukat, Dianát, Olga volt az, aki mellettük állt, és átsegítette őket a nehéz időszakon. Ettől az időszaktól kezdve szinte anyjukként tekintettek rá a fiúk, és a hölgy is sajátjaiként szerette a hercegeket. 

Babakoruk óta ismerték

Vilmos herceggel féléves korától foglalkozott a hölgy, Harryvel pedig születése óta. Együtt is lakott velük egy kis lakásban, amit Diana és Károly tartottak fent neki otthonukban.

Az ő feladata volt, hogy ellássa a fiúkat, amíg azok nem magániskolába jártak. Elindította őket a suliba, értük ment, és segített a házi feladatukban. 15 éven keresztül volt a nevelőnőjük, és ő volt mellettük, mikor szüleik elváltak.

A hercegek magániskolába kerülése után a dada nyugdíjba ment. Számos felkérést kapott, hogy könyvet írjon az elmúlt évekről, de ő a Harry és Vilmos iránti tiszteletből és szeretetből nem vállalt el egyet sem.

Olga minden fontosabb családi eseményre hivatalos volt: részt vett Harry diplomaosztóján, és a királyi család vendégeként jelent meg Vilmos és Kate esküvőjén.

A dada tavaly azt nyilatkozta, hogy teljesen normális kapcsolata volt a hercegekkel, és felnőtté válásuk is átlagosan zajlott le.

Szüleik is azt szerették volna, ha a fiúknak annyira hétköznapi gyerekkora van, amennyire csak lehet. Olga mindent megtett ezért.

Vilmos herceg élete úgy alakul, ahogyan egy hercegének kell: boldogan él újdonsült feleségével, Katalin hercegnővel. A pár már másfél éve házas, és az esküvőjük igen emlékezetes volt. 

Harryről ezzel szemben az utóbbi időben sok olyan dolog volt hallható, ami nem vall éppen úrifiúra. Híres volt a partijairól és a kicsapongó életmódjáról. Igaz, szeptemberben visszatért Afganisztánba, hogy ott harcoljon, Olga halála előtt az utolsó levelet tőle kapta.

Ezt is szeretjük