Álomszép fotók készültek a sarki fényről - Olyanok, mint a mesében

A természet mindig tudja, hogyan varázsolja el az embereket.

sarki-fény9

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az emberek körében egyre elterjedtebbé válik a bakancslisták írása, vagyis az olyan dolgokat gyűjtik össze, amiket egyszer mindenképp szeretnének látni vagy átélni az életben. Sokaknál a sarki fény is előkelő helyen szerepel, hiszen élőben egy egész életre szóló élményt nyújt a látványa.

A sarki fény nemcsak az északi féltekén látható, hanem délen is, így számos helyről megfigyelhető a jelenség. A fotósok is nagyon kedvelik, hiszen álomszép képek készülnek a varázslatos tájakon.

Gyönyörű fotókon a sarki fény

A sarki fény a légkörbe behatoló töltött részecskék - elsősorban protonok és elektronok - által keltett időleges fényjelenség, ami többféle formában és színben is megjelenhet. Ez elképesztően látványos a földről nézve. A Capture the Atlas nevű fotós oldal rendszeresen hirdet pályázatot a legszebb természeti jelenségek megmutatására, a sarki fényről készült pályamunkáktól pedig mindenkinek leesik az álla.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Borítókép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük