Látványos illúziókat alkotott a természet: mintha nem is a valóságot néznéd
A fotós madártávlatból fotózta a vadvilágot Izlandtól Dél-Afrikáig. Képei olyanok, akár a festmények.

legi felvete
beauty and style
Top olvasott cikkek

A föld természeti szépségeihez és változatos élővilágához semmi sem fogható, ezt a művészek is jól tudják, így időről időre megörvendeztetik közönségüket újabb alkotásokkal.

A légi felvétek pedig különösen népszerűek, hiszen a drónok segítségével a világ egy szempillantás alatt mesebeli hellyé változik. Egy tehetséges fotós pontosan ezt szerette volna bemutatni.

Gyönyörű légi felvételeken Izland és Afrika

2009-ben ismerkedett meg a légi fotózással, ekkor szeretett bele a repülésbe. Aztán az élete úgy alakult, hogy 2015-öt és 2016-ot is utazással töltötte: az előbbi évben Izlandon, míg az utóbbiban Afrika vadregényes tájain barangolt, miközben elképesztő felvételeket készített.

A fotókon csodálatos egységet alkot a valóság és az absztrakció, hiszen amíg az egyiken jól kivehetőek az élőlények, addig a másik olyan, mintha nem is tájkép, hanem valamiféle olajfestmény lenne. Seckler szerint a trükk a képkészítés magasságában rejlik: a felvételek között akad olyan, ami 15, és olyan is, ami 152 méteres magasságból készült. Az eredmény pedig kétségkívül magával ragadó.

Ezt is szeretjük