Milyen színű virág vonzza be a pénzt? Íme, a válasz, és hogy mit kell csinálni vele

Ha szeretnél egy kicsit vastagabb pénztárcát, egy próbát megér.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A tavasz a megújulás ideje, ilyenkor jól jöhet némi plusz pénz az ember zsebébe, hogy elképzeléseit valóra válthassa. Pénzhez jutni munka, valaminek az eladása vagy mondjuk nyeremény által lehet, ezeknek a pénzteremtő módoknak a sikerességéhez segíthetnek hozzá a különféle pénzhozó módszerek.

A jó idő beköszöntével mi sem lehet kézenfekvőbb közülük, mint színpompás virágokkal csalogatni a forintokat a pénztárcába. A feng shui szerint ha egy növény ezernyi aprócska levelet, illetve szirmot hoz, utóbbiból sárgát, vagyis aranyszínűt, akkor nagyszerű pénzcsalogató eszközt képezhet.

A legjobb választás

Tavasszal az aranyeső jelenthet egy remek megoldást, hiszen a szárakon sorakozó aprócska sárga virágoknak köszönhetően éppen megfelel a kritériumoknak. Ráadásul, bár ez nem a kínai hagyomány szerinti érv, a növény neve már önmagában is ígéretes.

Más, hasonlóan apró, gazdag virágzatú, sárga szirmú növények is megfelelnek a célnak, például a boglárkacserje, a mahónia vagy a cserjés pimpó is.

Hová helyezd?

A feng shuiban nagyon lényeges a tárgyak megfelelő elhelyezése, így a virágvázáé is, amelybe a pénzcsalogató növény kerül. Fontos, hogy ez a váza természetes anyagból legyen, mondjuk agyagból. A vázát helyezd a lakásod nyugati, illetve észak-nyugati részébe, így a föld és a fém chit fogod erősíteni, ami meghatározó a pénz bevonzásában.

Pénzhozó tárgyak

Nemcsak virágokkal, tárgyakkal is próbálkozhatsz. Alábbi képgalériánkban bőséget bevonzó tárgyakat találsz.

Pénzűző tárgyak

Bár bizonyos tárgyak vonzzák a gazdagságot, mások éppen távol tartják a forintokat. Képeken hét ilyen dolog.

Ezt is szeretjük