Rúzsa Magdi-koncert vasárnap este Angyalföldön!
Őszinte és merész!
Az énekesnő egy 2011-ben indult koncertsorozat keretében lép fel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Angyalföldi József Attila Művelődési Központban május 8-án vasárnap Rúzsa Magdit hallgathatod élőben. Az énekesnő a (N)ők és Ők koncertsorozat soron következő fellépőjeként elsősorban saját dalait adja elő a tőle megszokott rekedtes, őszinte stílusban.

(N)ők és ők koncertsorozat

Angyalföldi József Attila Művelődési Központban 2011 év elején indult (N)ők és Ők zenei sorozat, melynek fellépői olyan énekesek, énekesnők, zenészek és muzsikusok, akik a magyar zenei élet kiemelkedő képviselői. Népzene és jazz, pop és rock, dekadens és harmonikus, klasszikus és modern találkozik a sorozatban.

Rúzsa Magdi május 8-án

Rúzsa Magdi 2006-ban nyerte meg a Megasztár harmadik szériáját, és lett az év hangja. 2007-ben képviselte Magyarországot az Eurovíziós Dalversenyen, ahol a szerzők által odaítélt különdíjat is megnyerte, majd a Kapcsolat koncert magyar sztárvendégeként léphetett színpadra. Gabriel című dala 2010 legtöbbet játszott slágere lett. Sikere azóta is töretlen, két önálló albuma jelent meg, arany illetve platina lemezek lettek. Az albumokról számos merész és őszinte dalt hallhatsz május 8-án.

Vasárnap esti koncert

  • Időpont: május 8., 19 óra.
  • Belépőjegy elővételben: 3000 forint.
  • Belépőjegy a koncert napján: 3500 forint.
  • Jegyek a helyszínen vagy a jegy.hu-n válthatók.

Az első félévben, azaz januártól májusig a Nők kerültek előtérbe – így köztük Zsédenyi Adrienn, Szalóki Ági, Rúzsa Magdi. Az év második felében, tehát szeptembertől decemberig pedig Ők-et, azaz elismert és színvonalas férfi fellépőket látnak vendégül. A tervek szerint például Lajkó Félix, vagy a Ghymes együttes látogat el a XIII. kerületbe.

Kép: tv2.

Ezt is szeretjük