7 rövid, de annál szebb szilveszteri üzenet: ezekkel kívánj boldog új évet!

Az alábbi, kedves kis szösszenetek akár egy SMS-ben is elférnek.

uzenetet-ir

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy kedves szöveges üzenet remek módja annak, hogy kifejezd jókívánságaidat azon szeretteid, ismerőseid felé, akikkel nem találkozol személyesen az ünnepek alatt. Így nem kell azon aggódnod, hogy éjfélkor esetleg nem tudtok majd beszélni a túlterhelt telefonvonalak vagy éppen a buliból áradó hangzavar miatt.

Ha nincs ihleted, hogy pontosan mit is írhatnál, mégsem akarod egy sablonos, üres BÚÉK-kal elintézni a dolgot, válassz inkább egy szívmelengető, szinte költői egysorost, ami mégis egy kicsit ízlésesebben fejezi ki a mondanivalódat.

Rövid szilveszteri üzenetek

Az alábbi, rövid kis versikék bármelyikét elküldheted SMS-ben, üzenetben, de akár ki is írhatod a faladra a közösségi oldalon, ha szeretnéd az összes ismerősödet egyszerre köszönteni. Válaszd ki a kedvencedet, és kívánj vele boldog új évet!

1.

Éjféltől új év köszönt le ránk, holnaptól 2020-at ír az egész világ. Ha az óra elüti a 12-t, jó kedvvel nyiss ki egy üveg pezsgőt! BÚÉK!

2.

Csillagszóró csillogása, pezsgős üveg durranása keltse fel szívedben a boldogságot! Az én szívem már felébredt, küldöm is az üzenetet: boldog új évet kívánok!

3.

Adjon Isten minden jót, jobb évet, mint tavaly volt. Mitől félünk, mentsen meg, amit várunk, legyen meg. Szeretetet, békességet, egészséget - boldog új évet!

4.

Az élet tele van reménnyel: naggyal és néhány szerénnyel. Kívánom, teljesüljenek álmaid, kimondott és kimondatlan vágyaid! Boldog új évet kívánok!

5.

Szilveszterkor, ha éjfélt üt az óra, gondolj rám is csak egy pillanatra. Enyhe szellő szárnyán szeretetet viszek, boldog új évet kívánok neked!

6.

Örömöd sok legyen, bánatod semmi, segítsen az Isten boldognak lenni! Legyél mindig vidám, örülj minden szépnek, én így kívánok neked nagyon boldog évet!

7.

Üzenetem nem túl hosszú, úgyse tudnád elolvasni. Majd ha holnap újra látod: boldog új évet kívánok!

Fotók: Getty Images

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

9 pofonegyszerű koktél szilveszter estére

Az éjféli pezsgős koccintásig számos egyéb dologra emelheted poharad, márpedig a köszöntőkhöz, tósztokhoz alkohol illik. A következő koktélok nemcsak a szemet kápráztatják el, de ízre is isteniek, ráadásul hipergyorsan elkészülnek.

Ezt is szeretjük