Top 10 megőrülős zene a szilveszteri bulira, amit mindenki kívülről fúj

Nemcsak magyar, hanem külföldi dalok is felkerültek a top 10-es szilveszteri bulis listánkra.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Olyanról már hallottunk, hogy valaki nem szereti a pezsgőt, ezért mással koccint éjfélkor. Előfordulhat az is, hogy nem látod a tűzijátékot, de egyvalami biztos: nincs újévi buli zene nélkül. 

A bulizók egy része már hetekkel az esemény előtt elkezdi összeállítani a tuti lejátszási listát, ha viszont tanácstalan vagy, milyen számok kerüljenek bele, és az utolsó pillanatban szeretnél összerakni valami ütőset, ne aggódj, segítünk, mi az, amire mindenki meg fog őrülni, persze, a jó értelemben. 

Külföldi top 5

A parti hevében még azok a számok is eufóriát okoznak, melyeket egy hétköznapi buszozás során simán továbbgörget az ember a listán. A lényeg, hogy táncolható legyen a ritmus, és együtt énekelhető a szöveg. Például ki ne perdülne táncra, ha meghallja a What is Love első taktusait?

Mindegy, milyen korosztályba tartozol, és hány évesek a vendégeid, a régi, bulis számokat nemcsak táncolni, de énekelni is mindenki kívülről tudja. Ilyen a Dancing Queen is.

Ha szusszannának egyet a táncolók, vagy épp elérzékenyülve romantikáznának az óév utolsó és az új év első óráiban, a Time of my Life egy jól bevált andalgós dal, ami mégis bulis.

Evezzünk modernebb vizekre! 2018 talán legkedveltebb férfi előadója Ed Sheeran, és nem véletlenül: táncolható dallamai egy szilveszteri buliban is megállják a helyüket. A Shape of You-tól felpezsdül az ember vére!

A latinos ritmusok mindenkit magukkal ragadnak, de az elcsépelt Despacito helyett nyúlj vissza a régebbi kedvencekhez. Shakira nem okoz csalódást - a csípőmozgást tükör előtt érdemes gyakorolni!

Magyar top 5

Ahogyan a Hungária legtöbb dala, a Csókkirály is a buli lelke lehet. A szöveget úgyis mindenki kívülről fújja, és a zene egyszerűen megunhatatlan.

Figyeld meg, ha felcsendül a buliban a KFT-től az Afrika, a vendégek egy emberként üvöltik majd a dalszöveget. Nincs olyan ember Magyarországon, aki legalább a refrént ne tudná fejből.

- Valami van a levegőben, valami, ami éjjel összerak - énekli a Halott Pénz, és ma este ti is velük éneklitek majd!

Ismét egy kis lazulás: a Labamba dögös, de nem túlságosan zúzós hangzása miatt táncolható, de ahhoz is szuper, hogy két tombolás között dudorászva újratöltsd a poharadat.

Fluor Tomi neve szinte egybeolvadt ezzel a számmal. Ma már nem telhet el úgy házibuli, hogy ne menjen le az Apuveddmeg legalább egyszer.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Szilveszteri bulik

Így ünnepelték a szilvesztert a világban: képeken a leglátványosabb bulik.

Ezt is szeretjük