Megkérdeztük! Ezek a legkevésbé szexi hajszínek a pasik szerint

Ha a hajfestés mellett döntesz, érdemes természetes árnyalatot választani, ha nem akarsz bakizni.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A festett haj igencsak megosztó divat: van, aki szereti, és van, akinek egyáltalán nem a szíve csücske.

Megkérdeztük Mátét - 18 -, Danit - 17 - és Marcit 17 -, szerintük melyek azok a hajszínek, amik a legrosszabbul állnak a lányoknak, és mi a véleményük a hajfestésről.

Mi az, ami nem tetszik a festett hajban?

Máté: Tudom, hogy az ombre haj nagy divat manapság, de nekem például egyáltalán nem tetszik - olyan, mintha le lenne nőve a hajfesték. Különösen akkor zavar, ha természetellenes színt használnak hozzá, például zöldet vagy valamilyen neonszínt. 

Dani: Ha természetes a szín, akkor lehet, hogy észre sem veszem, hogy festve van a haj. A szőke, barna, fekete még jól is néz ki, viszont a nagyon rikító vörös már ciki, vagy az olyan színek, amikkel nem születik az ember, például rózsaszín vagy lila - mintha parókát viselne a lány.

Marci: Egyre több lányt látok pink hajjal, és engem ez a szín taszít a legjobban. Olyan, mintha vattacukorból lenne a hajuk, és a rózsaszín legvadabb árnyalataitól sem riadnak vissza. Szerintem ez nem szexi.

Hajkárosítók

Tudod, mi az, ami a legjobban roncsolja a hajat, és mire kell vigyáznod? Megtudhatod a szakértőtől.

Csíkok vagy teljes hajfestés?

Dani: Ha választani kell, én inkább a teljes hajfestésre szavazok, ha szép a szín. A melírozás régen nagy divat volt, de már kevesen viselik, és szerintem annyira nem is szép. Különösen akkor, ha nagyon sötét színű hajban nagyon világosszőke csíkok vannak.

Marci: Nekem jobban bejön az, ha a természetes hajszínben van néhány elütő csík. Itt még azt sem bánom, ha egy kicsit extrémebb a szín, például szőke hajban jól mutat néhány kék tincs, persze nem a rikító fajtából. Ha az egész haj be van festve, akkor viszont maradjon natúr árnyalat.

Máté: Nem tudom megindokolni, hogy miért, de nekem egyáltalán nem tetszik a csíkozott haj. Szerintem, amikor elkezd lenőni, még csúnyább, mint amikor a teljes festés indul el lefelé. 

Mi a legcikibb a hajfestéssel kapcsolatban?

Marci: Amikor egy lány otthon próbálkozik a hajfestéssel, és elrontja, az nagyon kínos. A foltos, csibesárga haj szerintem az egyik legcikibb dolog egy csaj külsején.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Dani: Ha a festett haj száraz és ápolatlan, az nagyon visszataszító. Biztosan létezik már mindenféle kencefice erre, úgyhogy szerintem, ha valaki hajfestésre vetemedik, akkor számolnia kell az ápolással is.

Máté: Sok olyat láttam már, hogy a hajfestés után - például fekete hajnál - a fejbőrön is marad festék. Ettől olyan, mintha koszos lenne a bőr, vagy egy sisak lenne a csajon. Szerintem ez ciki.

Ezt is szeretjük