Megkérdeztük: mennyire fontos a mellméret a pasiknak?
A srácok a téma szakértőiként elmondják, hogy mekkora mellméret az ideális szerintük.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem te vagy az egyedüli kamaszlány, akinek nap mint nap eszébe jut öltözködés közben, hogy milyen jó lenne, ha nagyobbak lennének a mellei, mert azt a pasik jobban szeretik. Az igazság az, hogy nem minden pasi bukik a nagy mellekre, sőt, általában jobban szeretik, ha kisebb, de annál formásabb domborulatok rejtőzködnek a póló alatt.

Ne keseredj el, ha neked még dupla A-s a kosárméreted, ugyanis a mellek 22 éves korig folyamatosan fejlődnek, így még akármi kisülhet a dologból. És hogy a fiúk mit gondolnak? A témában Petit - 17 -, Barnát -16 - és Leventét - 16 - kérdeztük, akik őszintén nyilatkoztak.

Kicsi, közepes vagy nagy?

Peti: Szerintem sokkal fontosabb a forma, mint a nagyság. Egy egészen kicsi mell is lehet szép, csak legyen formás. A látvány a lényeg, mert szerintem annál kiábrándítóbb nincs, amikor egy vékony lánynak nagy dinnyék vannak a mellei helyén a szivacsokkal teletömött melltartó miatt.

Barna: Én jobban kedvelem a nagy ciciket, szerintem jóérzés ránézni, de ettől függetlenül nem ez alapján ítélem meg a lányokat. Ha valaki megtetszik, sokkal fontosabb az összkép, mint csak a mellmérete.

Szivacsos, push up, sima merevítős?

Peti: Nem vagyok híve a nagyon szivacsos melltartóknak, amik olyanok, mintha már eleve lenne bennük egy cici. Szerintem kiábrándító, hogy amikor lekerül a textil, akkor jóformán nincs is alatta semmi. Nem a kis mellekkel van bajom, hanem azzal, hogy olyan, mintha átvertek volna. Nem mondom, hogy egy könnyedebb push up megoldás nem jó, de én jobban szeretem a természetességet.

Levente: Én sem szeretem, amikor egy melltartó annyira ki van tömve gyárilag, hogy jóformán nem is tudni, ez most valóban a lány alkatrésze-e, vagy sem. Amikor végre odáig jutunk, hogy lekerül a ruha, nem szeretnék meglepetéseket.

Egy lány a magabiztosságával nyűgözzön le, ne a melltartójával.

Mennyire legyen mély a dekoltázs?

Barna: Szerintem legyen annyira mély, amennyire a méretei megengedik. Szeretem, ha van mit nézni egy lányon, de azért ne pakoljon ki mindent a kirakatba, jó az, ha van benne némi titokzatosság.

Levente: Szerintem egy szexi dekoltázs nagyon jól ki tudja emelni egy lány szépségét, de ne legyen közönséges. Sokkal izgalmasabb, ha én magam fedezhetem fel, mit rejt az a póló, mint ha kivillan a melltartó széle.

Szerinted a külső vagy a kisugárzás számít inkább?

Ezt is szeretjük