Megkérdeztük: ilyen a tökéletes csók a pasik szerint
A finom kóstolgatást vagy a szenvedélyes nyelvcsatákat szeretik jobban? Válasz - első kézből.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mindegy, hogy az első csókod vagy az ezredik, ha valakivel jól sikerül, az biztos, hogy beindítja a pillangókat a gyomrodban, és megállíthatatlanul szerelembe fogsz zuhanni.

De milyen is az igazán jó csók? És vajon mit érez közben a másik? Ahelyett, hogy üveggömbből próbáltuk volna kitalálni a pasik gondolatait, inkább megkérdeztünk három srácot, Zolit - 17 -, Tibit - 16 - és Csongort - 15.

Mikor van itt az ideje?

Zoli: Szerintem ez pillanatfüggő, nem kell mindig ezen görcsölni, ha folyton erre vársz, akkor az rányomja a bélyegét, és nem lesz az igazi. Nem kell elkapkodni, de nem is érdemes elszalasztani a lehetőséget: ha hirtelen mindketten azt érzitek, hogy most, akkor mehet.

Milyen legyen a helyszín?

Tibi: Szerintem fontos, hogy ne zavarjon senki, nyilvánosság előtt, vagy ha attól féltek, hogy valaki rátok töri az ajtót, nem tudjátok átadni magatokat az érzésnek. Mindenképpen valami nyugodt, meghitt helyre szavazok.

Zoli: Szerintem is fontos az intimitás, a holdfény vagy a romantikus környezet még finomabbá teszi a csókot, de a lényeg, hogy teljesen egymásra tudjatok hangolódni.

Csongor: Az édes kettes nálam is bejön, de ha elragadnak az érzelmek, akkor nem érdekel, ki lát: ilyenkor úgyis csak egymásra figyelünk, és megszűnik a külvilág.

Óvatos puszik vagy őrült nyelvcsata?

Csongor: Szerintem itt is a szenvedély és a pillanat dönt, ha mindkettőtöknek az esik jól, akkor jöhet a nyelvcsata, a finom harapdálás, meg ami csak belefér.

Tibi: Nálam is jöhet a szenvedély, de jobban szeretem, ha van átmenet: indíts finom puszikkal, kóstolgatással, aztán, ha már belemelegedtünk, jöhet a többi.

Zoli: Én inkább a hosszú, finom, elnyújtott csókra szavazok a durvulás helyett.

Van valami, amivel nagyon el lehet szúrni a csókot?

Csongor: Bármivel, amiben van hagyma. Ha tudod, hogy csókolózni fogsz, akkor kerüld az ilyen kajákat, arra az esetre pedig, ha váratlanul adódik csókhelyzet, legalább legyen nálad mentolos cukor.

Zoli: A szájfény. Messziről nagyon jól néz ki, és még kívánatosabbá teszi az ajkakat, de beleragadni már nem olyan kellemes. Ráadásul utána folyton azon parázom, hogy biztos az én számon is ott csillog a kence.

Ezt is szeretjük