3 dolog, amit tilos felhozni egy randin: kínos tabutémák, amiket jobb, ha elkerülsz

Alaposan gondold meg, milyen vizekre evezel az első randi alkalmával.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az első randik fokozott izgalma során sajnos előfordulhat, hogy olyasmi csúszik ki a szádon, aminek nem kellene. Ha nem szeretnéd kapásból meghiúsítani a bimbózó románcot, akkor jobb, ha a következő témákat elfelejted.

Ha még nem vagy rutinos randizó, akkor sem árt tisztában lenned néhány tabutémával, hogy ne hozd magadat vagy a srácot kellemetlen szituba már az első találka alkalmával.

Az ex

Elképzelhető, hogy nem megy annyira fesztelenül a beszélgetés, mint ahogyan azt eltervezted, de az előző párkapcsolatok felhánytorgatása minden szempontból a kínos és kerülendő témák közé tartozik. Nemcsak az, hogy hány barátnője volt már előtted, vagy mit nem szeretett bennük, hanem az is, hogy neked hány pasid volt, és miért szakítottál velük. Ez teljesen magánügy, nem beszélve arról, hogy nagyon kellemetlen lehet, ha például a srác bevallja, már több tucatnyi csajjal volt dolga, netán hozzád képest ő még kispályás.

Bejössz nekem

Ha már volt annyira merész álmaid sráca, hogy végre elhívjon randira, akkor ne rontsd el az egészet azzal, hogy egyértelmű tények elé állítod. Ne hajtogasd egyfolytában, hogy mennyire bejön neked a mosolya, a stílusa, a dús haja, mert ezzel zavarba hozhatod, és nagyon kínosan érezheti magát.

Ezek a legkínosabb bakik az első randin

Nézegess képeket!

Elolvasom

Persze, ne viselkedj hűvösen se, mindenképpen add a tudtára, hogy igazán tetszik neked, de inkább csak a gesztusaiddal. Ha pedig egyszer megemlíted, hogy mennyire örülsz, hogy elhívott, abból még nem lehet probléma.

Panaszáradat

Ez a ti pillanatok, amikor végre egymásra figyelhettek, ezért lényeges momentum, hogy ne siránkozz például azon, hogy mennyire összevesztetek a legjobb barátnőddel. Roppant kiábrándító, hogy mást sem csinálsz, csak nyafogsz, és nem tetszik semmi.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ráadásul a srácban így könnyen felmerülhet, hogy vajon minek jöttetek el kettesben, ha végig csak sopánkodás hagyja el a szádat, és alkalmat sem adsz arra, hogy jobban megismerjétek egymást. Még ha fasírtban is vagy a barátnőddel, próbálj meg ezen túllépni arra néhány órára, amit a pasival tölthetsz.

Volt már kínos randid?

Ezt is szeretjük