8 varázslatos kép a rókák világáról: elképesztően közel engedték magukhoz a fotóst

A fotós nagyon közel merészkedhetett az aranyos rókacsaládhoz, akikre véletlenül bukkant rá.

GettyImages-1158109882
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Deirdre Denali Rosenberg vadfotós az alpesi és szubalpin területek rajongója, de ha nem épp a magas hegyek világát fedezi fel, akkor ideje nagy részét a vörös rókákkal tölti.

A tehetséges fotós képeivel szeretne rávilágítani arra, hogy milyen dinamikus családi struktúrával rendelkezhet egy rókacsalád, akik tökéletesen beilleszkedtek a változó bolygó ökoszisztémájába.

Rókáról képek

- Egy szép tavaszi reggelen kint sétáltam az otthonom közelében, és vadon élő állatokat kerestem - írta Deirdre Denali Rosenberg a BoredPanda oldalán. - Amint beköszöntött az arany óra (ami a napfelkeltét megelőző egy órát ölel át - a szerk.), észrevettem egy vörös rókát a réten, aki éppen vadászott. Nagyjából egy órán keresztül nézhettem őt, mielőtt szem előtt tévesztettem.

Másnap a kíváncsi fotós visszatért a helyszínre, ahol a nemes állatot megpillantotta, és egy idő után ismét felbukkant az aranyos vörös róka, szájában elemózsiával. Kiderült, hogy a közeli rókaodúban lapultak kicsinyei, akik anyjuk visszatértekor merészkedtek elő. Deirdre Denali Rosenberg, miután felfedezte a csodahelyet, négy hónapon keresztül figyelte meg a rókacsalád mindennapjait, és varázslatos pillanatokat örökített meg.

(Cikken belüli képek forrása: deirdredenaliphotographydeirdredenaliphotography / Instagram, deirdredenaliphotography / Facebook, borító- és ajánlóképek forrása: Getty Images Hungary)

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük