Meseszép képeken a rókák sokszínűsége: minden állat teljesen más, de mind gyönyörűek
Egy fotós gyönyörű sorozatban örökítette meg a rókák szépségét.

róka-fotók-borító
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A rókák a vadvilág egyik legismertebb tagjai, akik Magyarországon is gyakran feltűnnek az erdőkben, sőt néha még a házak udvarába vagy a városok utcáira is betévednek. Bár nem éppen barátságos természetükről ismertek, nem ritka, hogy háziállatként is tartják őket.

A holland fotós, Roeselien Raimond gyerekkorától kezdve rajongott a rókákért, hiszen kedvenc mesekönyveiben mindig találkozott a ravasz karakterrel. Felnőttként azonban sokat kellett várnia arra, hogy közelebb kerüljön hozzájuk.

Gyönyörű képeken a rókák világa

A művész sokáig webdizájnerként dolgozott, ráadásul Hollandiának azon a részén élt, amelyik a leginkább beépült, így soha nem tudott igazán közel kerülni a természethez. Egy idő után azonban rájött, hogy valami másra vágyik, így egyre többet kirándult az erdőkben, és a túrák alkalmával rengeteg képet készített. Ma már főállású természetfotós, a kedvenc témája pedig a rókák világa, képeivel szeretné bebizonyítani, hogy nincs két egyforma állat, minden négylábúnak külön személyisége van, ami a felvételekről is jól látszik.

(Képek forrása: Roeselien Raimond / Boredpanda)

Ezt is szeretjük