15 évvel idősebb férfival jár az énekesnő! Feleség és két gyerek is van a dologban
Rita Ora már megint egy zűrös pasasra csapott le.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Rita Ora csak két hete találkozott Travis Barkerrel, de annyira összemelegedtek, hogy néhány napja kiderült, már egy párt alkotnak.

A két sztár között nagy a korkülönbség a dobos javára, és nem könnyíti meg a pár életét, hogy Barkernek még mindig tisztázatlan a viszonya gyermekei anyjával.

Egy kosármeccsen találkoztak

A 24 éves énekesnő és a Blink-182 együttes 39 éves dobosa szeptember 20-án találkoztak egy Los Angeles-i kosármeccsen, ahol közös fotó is készült róluk. A US Weekly forrása szerint a páros azóta mindennap találkozott, míg végül a múlt héten rájöttek, hogy máris több van köztük, mint barátság, és azóta együtt is vannak.

Közben azonban kiderült, hogy, bár Travis Barker már évekkel ezelőtt elvált egykori feleségétől, Shanna Moaklertől, még mindig egy fedél alatt élnek. A dobosnak két gyereke is született a modelltől: egy fiú, a 11 éves Landon, illetve egy lány, a kilencéves Alabama.

Egyelőre nem tudni, hogy az exházaspár milyen megfontolásból döntött így, és a jelenlegi felállás milyen hatással lesz Travis Barker és Rita Ora bimbódzó kapcsolatára.

Ezt is szeretjük