Az apja lehetne! 21 évvel idősebb pasi miatt szakított barátnőjével az énekesnő
Miley Cyrus megint tett róla, hogy mindenki róla beszéljen.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nemrég még azzal volt tele minden, hogy az eddig heteroszexuálisnak hitt Miley Cyrus egy Victoria's Secret modellel, Stella Maxwell-lel jár.

Miley Cyrus és Dane Cook

Úgy tűnik azonban, hogy vége a románcnak, méghozzá egy férfi miatt, aki nem kevesebb, mint 21 évvel idősebb az énekesnőnél.

Egyszeri alkalom volt

Miley Cyrus évek óta jó barátságot ápol a színész-humorista Dane Cookkal. A US Weekly információi szerint azonban nemrégiben új szintre emelték a kapcsolatukat, egészen pontosan - ahogyan a lap fogalmaz - összeszűrték a levet.

A dolog csak egyszeri alkalomra szólt, a 22 éves énekesnő és a 43 éves tévés személyiség ugyan továbbra sem egy pár, de az affér elég volt ahhoz, hogy Miley és barátnője, Stella Maxwell szakítsanak.

Sokan úgy gondolták, hogy a két lány egyébként is csak a látszat kedvéért jött össze, mert mindkettőjüknek lételeme a feltűnés, és tudták, hogy ezzel aztán jó időre magukra vonják a figyelmet. Állítólag augusztus végén váltak el az útjaik, amikor a modell megtudta, mi történt Miley és Dane Cook között.

Kép: instagram.com/danecook

Sztárpárok nagy korkülönbséggel

Legtöbbjüknek nem jósoltak túl sok közösen eltöltött időt, ám az élet mégsem ezeket a rosszmájú megjegyzéseket igazolta. Nézd meg a leghelyesebb párokat!

Ezt is szeretjük