Nyilvánosan vallott szerelmet az exének a Vámpírnaplók sztárja
Mit szól a felesége?
Ian Somerhalder azt üzente Nina Dobrevnek, hogy szereti.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alaposan meglepődtek a rajongók, amikor kedden este Ian Somerhalder a következőt posztolta a Twitterre: "Szeretlek, Nina Dobrev!" - hiszen a Vámpírnaplók című sorozat két sztárja már több mint két éve nem alkot egy párt.

Ian Somerhalder és Nina Dobrev
A színész és felesége, Nikki Reed

Sőt, Ian azóta már meg is nősült, az év elején feleségül vette szintén színésznő szerelmét, Nikki Reedet. Mi történhetett, hogy most mégis ilyen üzenet került ki a közösségi oldalra? A válasz egyszerű, a sztár profilját feltörték.

Tudják a hacker nevét

A Vámpírnaplók rajongóit megviselte, amikor Nina Dobrev és Ian Somerhalder 2013-ban, három év után szakított. Sokan még a mai napig nem emésztették meg, hogy a 36 éves színész már meg is nősült, és Nina helyett Nikki Reedet vette feleségül.

Valószínűleg ez motiválta a Cloudnine néven futó hackert is, hogy ilyen üzenetet posztoljon a Twitterre Ian nevében: vagy ő maga is a búslakodó rajongók közé tartozik, vagy egyszerűen tudta, hogy ezzel érzékeny pontot talál el, nagy botrányt kavar, és sok embernek okoz kellemetlenséget.

A fiókbitorló 15 posztot is kitett a színész Twitterére, mielőtt sikerült megszabadulni tőle, ezek közül nem egyet Cloudnine névvel látott el - egyelőre ennyit lehet tudni róla, bár nem valószínű, hogy a hatóságoknak ez túl sokat segítene a hacker kilétének felderítésében.

Sztárok, akiket elintéztek a hackerek

A következő hírességek is megjárták, amikor valaki belekontárkodott az életükbe: egyesek nevében csak butaságokat posztoltak, de volt olyan is, akinek a meztelen képei kerültek napvilágra.

Ezt is szeretjük