5 órát váratott magára az énekesnő egy negyedórás koncertért

Rihanna a múlt héten jócskán lekörözte Justin Biebert, ami a koncertről való késést illeti.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2500 fős közönséget várakoztatott meg Rihanna a múlt héten, amikor négy és fél órát késett a fellépéséről.

Az énekesnő nem kért elnézést, és a rossz közlekedésre fogta a történteket - majd 16 perc után lelépett.

A diákok felháborodtak

Ririnek egy iskolában kellett volna fellépnie, amikor az eset történt. A chicagói Barrington középiskola tanulói az ő dalát használták fel egy videóhoz, amiben producerként segédkeztek egy jótékonysági pályázat keretében - így nyerték el a lehetőséget, hogy Rihanna személyesen megjelenjen az iskolájukban.

Délután egykor kellett volna megérkeznie a sztárnak, aki valószínűleg nem vette túl komolyan a feladatot. A diákok egy teremben összezsúfolódva várták az énekesnőt négy és fél órán keresztül, aki ez alatt az idő alatt a Twitteren füstölgött a rossz chicagói közlekedés és a dugók miatt.

Végül délután ötkor esett be, bocsánatkérés nélkül. Annyit fűzött a történtekhez, hogy köszöni, hogy a tanulók megvárták - egyébként nem is mehettek volna haza. Kiosztott néhány ingyenes koncertjegyet, majd 16 perces ott tartózkodás után, mint aki jól végezte dolgát, távozott a helyszínről.

Udvariatlanság volt

A közönség tagjai fel voltak háborodva. Az egyik tanuló ki is fejtette a véleményét, miszerint ez a húzás már nem a stílusos késés, hanem az udvariatlanság kategóriájába tartozott. A diáklány azt is hozzátette, hogy megdolgoztak a győzelemért, és nem Rihanna körül forog a világ, tehát több tiszteletet vártak volna el az énekesnőtől.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Nem Rihanna az egyetlen, akivel előfordult, hogy órákig váratta a rajongókat. Justin Bieber a közelmúltban szintén eljátszotta ezt, bár ő csak két órát késett, és utólag elnézést kért - Rihanna több mint kétszer ennyi idővel érkezett később. Bieber esetében azonban a rajongók már ennyi várakozás után is őrjöngeni kezdtek, és a csúszásból botrány lett.

Ezt is szeretjük