5 órát váratott magára az énekesnő egy negyedórás koncertért
Rihanna a múlt héten jócskán lekörözte Justin Biebert, ami a koncertről való késést illeti.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2500 fős közönséget várakoztatott meg Rihanna a múlt héten, amikor négy és fél órát késett a fellépéséről.

Az énekesnő nem kért elnézést, és a rossz közlekedésre fogta a történteket - majd 16 perc után lelépett.

A diákok felháborodtak

Ririnek egy iskolában kellett volna fellépnie, amikor az eset történt. A chicagói Barrington középiskola tanulói az ő dalát használták fel egy videóhoz, amiben producerként segédkeztek egy jótékonysági pályázat keretében - így nyerték el a lehetőséget, hogy Rihanna személyesen megjelenjen az iskolájukban.

Délután egykor kellett volna megérkeznie a sztárnak, aki valószínűleg nem vette túl komolyan a feladatot. A diákok egy teremben összezsúfolódva várták az énekesnőt négy és fél órán keresztül, aki ez alatt az idő alatt a Twitteren füstölgött a rossz chicagói közlekedés és a dugók miatt.

Végül délután ötkor esett be, bocsánatkérés nélkül. Annyit fűzött a történtekhez, hogy köszöni, hogy a tanulók megvárták - egyébként nem is mehettek volna haza. Kiosztott néhány ingyenes koncertjegyet, majd 16 perces ott tartózkodás után, mint aki jól végezte dolgát, távozott a helyszínről.

Udvariatlanság volt

A közönség tagjai fel voltak háborodva. Az egyik tanuló ki is fejtette a véleményét, miszerint ez a húzás már nem a stílusos késés, hanem az udvariatlanság kategóriájába tartozott. A diáklány azt is hozzátette, hogy megdolgoztak a győzelemért, és nem Rihanna körül forog a világ, tehát több tiszteletet vártak volna el az énekesnőtől.

Nem Rihanna az egyetlen, akivel előfordult, hogy órákig váratta a rajongókat. Justin Bieber a közelmúltban szintén eljátszotta ezt, bár ő csak két órát késett, és utólag elnézést kért - Rihanna több mint kétszer ennyi idővel érkezett később. Bieber esetében azonban a rajongók már ennyi várakozás után is őrjöngeni kezdtek, és a csúszásból botrány lett.

Ezt is szeretjük