Ő lesz a következő, aki Amy Winehouse sorsára jut?

Rajongói komolyan aggódnak Rihannáért

Az énekesnő nem ismer határt, ha bulizásról van szó.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem sok idő telt még el Amy Winehouse halála óta, és Rihanna rajongói most amiatt aggódnak, hogy kedvenc énekesük is a tragikus sorsú popsztár sorsára jut.

Úgy tűnik, a barbadosi lány nem ismeri a mértéket, és két végéről égeti a gyertyát. A környezte most attól fél, hogy az önpusztító életmódot Rihanna még egy végzetes ballépéssel fejeli meg.

Nonstop bulik

Mint híres énekesnőnek, Rihannának is rengeteg eseményen kell megjelennie, ám ez nem jelenti azt, hogy egy-két koktél után ne léphetne le.

Rihanna azonban nem kötelességből látogatja ezeket a bulikat, és egyre többször előfordul, hogy hajnalban, részegen kell kitámogatni az autójához.

A rocksztárok életmódját azonban nem sokáig lehet fenntartani, és ezt Rihanna rajongói és barátai is pontosan tudják: ők attól félnek, hogy ha Riri így folytatja, előbb-utóbb teljesen kikészíti magát.

Az sem hat éppen megnyugtatóan rájuk, hogy Rihanna még csak nem is csinál különösebben nagy titkot abból, hogy a könnyű drogokat sem veti meg.

Több olyan kép is napvilágot látott már róla, amin sodort cigarettát szív, és bár úgy tűnik, a jointnál keményebb szerekhez eddig nem nyúlt, akik aggódnak érte, azt mondják: az elmúlt évek tragédiáiból láthattuk, hogy innen csak egy lépésre vannak a durvább szerek.

Kibékülnek?

Ha mindez nem lenne elég, a rajongók most már amiatt is aggódhatnak, hogy Rihanna és Chris Brown újból felvették a kapcsolatot egymással - már egy közös számot is készítettek, és újabban egyre többször látják őket együtt bulizni.

Még csak két év telt el azóta, hogy egy vita hevében Chris Brown szinte felismerhetetlenre verte Rihanna arcát, így érthető, ha a barátai most attól tartanak: ha Riri ezt is megbocsátja, és ismét összeáll Chrisszel, azzal menthetetlenül elindul lefelé a lejtőn.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük