Rémálmok, melyek valójában szerencsét jelentenek

Nem kell tőlük megijedni

Senki nem örül a rémálmoknak, noha jelenthetnek jót is.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
Senki nem örül a rémálmoknak, noha jelenthetnek jót is.

Mindenkivel előfordul, hogy rosszat álmodik, mégis, nincs ember, aki ne tartana a rémálmoktól.

Bizonyos álmok ugyanakkor, melyekről azt hinnéd, hogy rosszat jelentenek, valójában a szerencse vagy valami pozitív esemény előjelei is lehetnek.

A félelmeket tükrözi

Amikor az ember álmodik, agya feldolgozza a napközben történteket, és ezzel egy időben tükröt tart a félelmek, szorongások elé, melyek gyakran rossz álom formájában testesülnek meg. Ha például valaki attól fél, hogy egyik rokonát elveszíti, és erre gyakran gondol, vagy egy bizonyos nap különösen sokat gondol, akkor az valószínűleg valamilyen riasztó formában visszaköszön az álmában is.

A rémálmok lehetnek nagyon burkoltak, szimbolikus értelműek is. Például, akinek tériszonya van, egy életében fellépő nehézséget, melynek megoldásán sokat töri a fejét, álmában úgy láthat viszont, hogy nagyon magasan egyensúlyozgat, és rettenetesen fél, hogy leesik.

A negatív álom jót jelent

Az álmot persze nem mindenki jegyzi, illetve fejti meg, így maradhat csupán kellemetlen élmény, egy emlék, aminek a visszatérésétől tart az ember.

Azok azonban, akik szánnak némi energiát és időt az álmaik lefordítására, utólag jót nevethetnek az éjszakai borzalmakon. Az álomfejtők szerint ugyanis bizonyos negatívnak tűnő álomképek valójában jó dolog előjelei, így tehát nem kell megijedni tőlük, sokkal inkább örülni kell, ha felbukkannak.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Rémálmok üzenete

Ismerkedj meg 12 olyan álomképpel, mely a legtöbb ember szerint nem más, mint rémálom, illetve egyértelműen negatív előjel, miközben az álomfejtők szerint pozitív dolgot jelez. Nézd meg az alábbi képgalériát!

Álmok, melyekre azt hinnéd, rosszat jelentenek

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük