Álomszerű látványra ébredtek ma Nógrád megyében - Varázslatos ködbe burkolóztak a kis falvak

Fátyolszerűen borult a reggeli köd a Nógrád megyei településekre.

nógrád-megye-köd4

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár a nappali időjárás ismét a nyarat idézi, a reggeli órákban már látszik, hogy szeptember van. Ezt jelzi a talaj menti köd is, ami szerda reggel gyönyörű takaróként borult Nógrád megyére.

A Bátorterenyén és környékén készült fotók is jól mutatják, hogy egyre hűvösebb reggelekkel kell számolni, ami sokak számára rossz hír lehet, de ennek is megvan a maga szépsége.

Ilyen gyönyörű a reggeli köd

A fátyolként leboruló ködrétegben azok gyönyörködhetnek, akik korán ébrednek, és még a felszállása előtt megtapasztalhatják a természeti jelenséget. Az illatokat és a fények váltakozását talán nem adják vissza a képek, de egy-egy varázslatos pillanatot sikerült kiragadnia a fotósnak.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

(Képek forrása: Komka Péter / MTI)

Ezt is szeretjük