Így lett a tinilányból dögös nő! Nézd meg Rebeka látványos átváltozását

Fotók!

Bedő Rebeka 18. születésnapjára kapta az átalakítást.

Valószínűleg nincs olyan lány ezen a világon, aki ne örülne annak, ha szülinapjára egy teljes körű frizura-, smink- és stílusátalakítást kapna. Éppen ezért örült a szerencséjének Bedő Rebeka is, akit az a nagy meglepetés ért, hogy a Randikommandó stábja a 18. születésnapja alkalmából teljesen új külsőt varázsolt számára.

Nyoma sem maradt a tinédzserimidzsnek, a lány szülinapi buliján már egy felnőtt nő jelent meg.

Frusztráló kezdetek

Iszak Eszti kicsit elbizonytalanodott, amikor Rebekához becsengetve egy rövid, fekete hajú lány helyett egy hosszú tincsekkel hódító lányt pillantott meg, de hamar kiderült a turpisság.

Rebeka annyira nem volt kibékülve rövid frizurájával, hogy póthajat rakatott fel magának, ezzel ellensúlyozva önbizalomhiányát.

Eszti félt attól, hogy ez Zsidró Tamásnál gondot fog okozni - ami nem is bizonyult alaptalannak, mivel a mesterfodrász szóhoz sem jutott a döbbenettől, sőt, még az is kétségessé vált, hogy egyáltalán hajlandó-e kezelésbe venni Rebeka haját.

Végül a stáb három lánytagja - Eszti, Vörös Reni és Lendvai Lilla - közösen meggyőzte arról, hogy Rebeka is megérdemel egy esélyt.

Váratlan akadályok

Miután Zsidró Tamás beleegyezett az átváltoztatásba, azt hihettük volna, hogy innentől minden zökkenőmentesen megy majd - ám a hajszobrász újabb ellenállásba ütközött. Rebeka ugyanis konkrétan elutasította a kitalált stílust.

Kulisszatitkok a Randikommandó forgatásáról

Nézegess képeket!

Elolvasom

- Amikor Rebeka azt mondta, hogy nem szeretne teli frufrut, akkor azért bennem kicsit felszökött a vérnyomás, mert azt gondolom, hogy aki ide kerül, az meg akar változni - mondta Tamás.

Végül azonban sikerült Rebekával kompromisszumos megoldásra jutnia, és egy igazán rockos, rózsaszín csíkokban végződő, trendi frizurát készített a lánynak, amivel az teljesen elégedett volt.

Happy Birthday

Bár a lány előtt titok volt, hogy este meglepetés buli várja, Reni a sminkjét dögös cicásra vette az alkalomnak megfelelően, Lilla pedig a ruhaválasztásnál igyekezett Rebeka nőies oldalát is megmutatni. Mindez a lehető legjobbnak bizonyult: Rebeka nem győzött rácsodálkozni megjelenésére.

- Szerintem ez az egész átalakítás nagyon jól sikerült. Az egész összhatást tökéletes lett a mai napra - lelkendezett Rebeka, miután meglátta magát a tükörben.

Nyerj ötcsillagos kényeztetést!

Ha most feliratkozol az új Femina-hírlevélre, megnyerheted a kétszemélyes, két éjszakára szóló 5 db szállásutalvány egyikét az 5 csillagos Hotel Divinusba. Nincs más dolgod, mint feliratkozni, és részt veszel a sorsoláson.

Feliratkozom és játszom

Promóció

Az már csak hab volt a tortán, hogy amíg a team dolgozott, addig Eszti Rebeka párjával, Somával megszervezte a bulit az ünnepeltnek. A színes lufik kavalkádjában Rebeka fergetegesen érezte magát, és amikor Eszti meglepte egy szülinapi tortával, örömében még el is pityeredte magát.

Te mit szeretnél kapni a 18. születésnapodra?

Ezt is szeretjük