Te már tudod a titkot, hogy mitől lesz élvezetes és izgalmas az életed 65-70 felett is? (x)
Segítünk megtalálni azt a helyet, ahol egészség, biztonság, gondtalan élet és nagyszerű társaság vár, ahol örökifjú lelkedet új élmények kényeztetik!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hamarosan nyíló Golden Palace Göd premium senior apartmanhotel,az idősebb generáció számára kínál pazar, ötcsillagos életet.

Maga a helyszín olyan, mintha egy romantikus, angol filmbe csöppentél volna. Csodálatos park hatalmas fákkal, kacskaringós sétautakkal, az épület mögött fürdésre és horgászásra csábító, festői kis tóval… Gyönyörű a kilátás a környező hegyekre, a levegő kristálytiszta. Ebben a környezetben áll a 150 apartmant magába foglaló épületegyüttes, prémiumminőségű, egyedi kialakítású, akár 130 m2-es, teakonyhás, fürdőszobás, légkondicionált lakóegységekkel.

GoldaenPG 01.png

Mitől különleges ez a hely? Attól, hogy szabad életet kínál! Megtehetsz mindent, amit eddig: járhatsz színházba és operába, kirándulhatsz, utazgathatsz… A lakásod az apartmanhotelben egy biztos bázis lesz, ahol a legmagasabb szinten gondoskodnak rólad, és vigyáznak rád. Nyugat-Európában már régóta léteznek ilyen típusú komplexumok idősebbeknek, itthon ez lesz az első. Itt a tevékeny, aktív élet van fókuszban, hiszen jól tudjuk, hogy az idősebb évek igazi luxusa az egészség, a mozgás szabadságának és az érdeklődés megőrzésének képessége. Ebben a legnagyobb segítséget a hasonló értékrendű és egészségi állapotú lakóközösség tagjaitól kapod, akikkel egymást inspiráljátok, így igazán örömteli lesz a beilleszkedésed.

Az apartmanhotel minden téren átlagon felüli színvonalat nyújt, és prémiumszolgáltatások egész sorát kínálja. A helyszínen üzemelő egészségközpont 0-24 órás egészségügyi felügyelettel a korodnak megfelelő, legmagasabb szintű egészségügyi biztonságot garantálja. Wellnessrészlegünk kül- és beltéri medencékkel, szaunaparkkal vár. Az épület falain belül található egy kényeztető szépségközpont (fodrászat, kozmetika, manikűr-pedikűr, masszázs), egy remek étterem, hangulatos kávézó, könyvtár, mozi- és színházterem.

Van bakancslistád? Kimaradt valami az életedből? Segítünk, hogy új dolgokat is kipróbálhass! Nincs életkorhoz kötve, hogy felszállj egy hőlégballonnal, részt vegyél egy oldtimer autós vagy motoros kiránduláson, és elegánsan felöltözve élvezd a kerti partikat! Vagy elkezdj jógázni, és ha kedved tartja, megtanulj festeni vagy tangózni. 

Nálunk minden napot úgy élhetsz meg, mintha egy ötcsillagos hotelben töltenéd a luxusnyaralásodat! Megújult életerődet és energiáidat pedig megoszthatod a családoddal, és más minőségű, gondtalanabb kapcsolatot ápolhatsz a szeretteiddel, akikkel bármikor találkozhatsz. Itt csak olyasmivel kell foglalkoznod, amit igazán szeretsz, ami energiával tölt fel. A Golden Palace Göd premium senior apartmanhotel lenyűgözően harmonikus élettere és minden elhivatott munkatársa ebben segít majd neked. Gyere hozzánk élni, az Életet MEGÉLNI - mert sosem késő!

A GOLDEN PALACE GÖD csapata

info@goldenpalacegod.hu

www.goldenpalacegod.hu

Ezt is szeretjük