5 program, hogy tartalmasan teljen a hétvége: a cirkusztól a koncertekig
Gőzerővel közeleg a hétvége, ezért adunk pár tuti tippet a felhőtlen kikapcsolódáshoz.

fiatalok piknikeznek
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Budapesten és az ország több pontján számtalan csodálatos élmény várja azokat, akik magukba szívnának egy kis kultúrát, vagy éppen szeretnének feltöltődni. A következőkben összeszedtünk néhány programot, amit nem érdemes kihagynod!

Ezen a hétvégén Atlantic Flight - Nagy Cirkuszi Utazással, Ördögkatlan Fesztivállal, Paul Kalkbrenner- és Jason Derulo-koncerttel, illetve a Pillantás a mába, egy klasszikus mester és 13 fiatal, kortárs alkotó közös kiállításával várnak.

Atlantic Flight - Nagy Cirkuszi Utazás 

Budapest, Fővárosi Nagycirkusz, szeptember 9-ig több időpontban

A Fővárosi Nagycirkusz műsorában egy fantasztikus utazásra invitálják a nézőket. Szabadon szárnyra kap a képzelet, nem ismer határokat a fantázia. A vízi cirkusz csodás szökőkútjátékával és szemkápráztató lézerfényeivel, a folyamatosan mozgó és átalakuló porondra fellépő artisták hihetetlen mutatványaival egy csodálatos és felejthetetlen show-műsorba csábítják, aki jegyet vált a járatra.

A programról bővebben itt olvashatsz.

Fotó: Puskel Zsolt

11. Ördögkatlan Fesztivál 

Kisharsány, Palkonya, Nagyharsány, Villánykövesd, Beremend, j úlius 31. és augusztus 4. között

Van Villány környékén néhány település és csodálatos helyszín, melyek a hazai és környékbeli kultúra igazi központjává válnak. A Bárka Kikötő baranyai horgonyzása, az Ördögkatlan Fesztivál lassan hagyományosan a térség egyik legfontosabb kulturális eseménye.

A programról bővebben itt olvashatsz.

Paul Kalkbrenner

Budapest Park, augusztus 4. 15:00

Az egyik legnépszerűbb berlini előadó, Paul Kalkbrenner neve garancia az igényes, folyamatosan újdonságokkal kísérletező elektronikus zenére. A techno fellegvárából érkező producer élő produkcióval érkezik augusztus 4-én a Budapest Parkba!

A programról bővebben itt olvashatsz.

A cikk az ajánló után folytatódik

Pillantás a mába - Hemző-díj 2014–2018 

Budapest, Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ, szeptember 30-ig

A Pillantás a mába egy klasszikus mester és 13 fiatal, kortárs alkotó közös kiállítása. A huszadik századi magyar fényképezés ikonikus alakja, Hemző Károly ebben az évben lenne kilencvenéves. Munkái és a tiszteletére alapított díj nyerteseinek művei első ízben kerülnek egymás mellé. De a Hemző-díj első négy évének fotográfiai metszete is ez alkalommal látható először együtt.

A programról bővebben itt olvashatsz.

Jason Derulo 

Budapest Park, augusztus 5., 20:00

Napjaink egyik legnépszerűbb pop- és R&B-előadója, Jason Derulo 2018 nyarán először koncertezik Budapesten. Karrierje néhány év alatt robbanásszerűen ível felfelé. Jason mára a zenei műsorok és fesztiválszínpadok ünnepelt sztárja. In My Head, Want To Want Me, If I’m Lucky, Don't Wanna Go Home, Cheyenne, Talk Dirty vagy a Swalla, hogy csak néhányat említsünk dalaiból, melyek évek óta uralják a világ slágerlistáit. Legújabb száma, a Colors a 2018-as FIFA labdarúgó-világbajnokság hivatalos himnusza.

A programról bővebben itt olvashatsz.

Nyitókép: Getty Images Hungary.

Ezt is szeretjük