A politikusok is pihennek néha

Nézd meg képeken, ők hogyan engedik ki a fáradt gőzt!

Politikusainknak is szükségük van elengedni a mindennapi terheket.

Dia

	Mesterházy és a motor	A volt miniszterelnök, Mesterházy Attila honlapja alapján a négykerekű járművek szenvedélyes rabja, a parlamenti munkán kívül imádja, ha a szél belekap barna hajába.

Mesterházy és a motor

A volt miniszterelnök, Mesterházy Attila honlapja alapján a négykerekű járművek szenvedélyes rabja, a parlamenti munkán kívül imádja, ha a szél belekap barna hajába.

Fotó: mesterhazyattila.hu

Dia

 	Mindennapos mozgás  	A külügyekért felelős államtitkár, Szijjártó Péter legnagyobb szenvedélye a foci. Valószínűleg ezért is lett Orbán Viktor egyik első embere.

Mindennapos mozgás

A külügyekért felelős államtitkár, Szijjártó Péter legnagyobb szenvedélye a foci. Valószínűleg ezért is lett Orbán Viktor egyik első embere.

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Dia

	Fő a nyugalom	Az oktatásért felelős államtitkár, Hoffmann Rózsa szabadidejét legszívesebben a családdal tölti. Számára a Bakonyba való hazamenetel már maga a kikapcsolódás, ahol szeret főzni, zenét hallgatni, olvasni és erdőt járni.

Fő a nyugalom

Az oktatásért felelős államtitkár, Hoffmann Rózsa szabadidejét legszívesebben a családdal tölti. Számára a Bakonyba való hazamenetel már maga a kikapcsolódás, ahol szeret főzni, zenét hallgatni, olvasni és erdőt járni.

Fotó: hoffmannrozsa.hu

Dia

	Kreatív véna	A Demokratikus Koalíció elnöke, Gyurcsány Ferenc elmondása alapján sokat segít a feleségének a konyhában, és nagyon szeret főzni. Emellett gyerekkorától kezdve szívesen bőrdíszműveskedik. A Magyar Amatőr Bőrdíszművesek Szövetsége tiszteletbeli elnökké választotta az ex-miniszterelnököt.

Kreatív véna

A Demokratikus Koalíció elnöke, Gyurcsány Ferenc elmondása alapján sokat segít a feleségének a konyhában, és nagyon szeret főzni. Emellett gyerekkorától kezdve szívesen bőrdíszműveskedik. A Magyar Amatőr Bőrdíszművesek Szövetsége tiszteletbeli elnökké választotta az ex-miniszterelnököt.

Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc

Dia

	Néma élvezetek	Az államfő, Áder János többször beszélt már nyilvánosság előtt a horgászszenvedélyéről. Még idén részt vett Agárdon a Magyar Országos Horgász Szövetség horgászversenyén, ahol átvehette a Horgászat nagykövete díjat.

Néma élvezetek

Az államfő, Áder János többször beszélt már nyilvánosság előtt a horgászszenvedélyéről. Még idén részt vett Agárdon a Magyar Országos Horgász Szövetség horgászversenyén, ahol átvehette a Horgászat nagykövete díjat.

Fotó: Facebook/Áder János

Dia

	Az örökös foci	Akár azt is lehetne mondani, hogy a miniszterelnök, Orbán Viktor hobbija a levelezés, de nem. Ő is a focit szereti, ahogy múlik az idő, láthatóan csak nézni.

Az örökös foci

Akár azt is lehetne mondani, hogy a miniszterelnök, Orbán Viktor hobbija a levelezés, de nem. Ő is a focit szereti, ahogy múlik az idő, láthatóan csak nézni.

Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Dia

	Elvek mindenek felett	A Párbeszéd Magyarországért képviselőcsoportjának helyettes vezetője, Szabó Rebeka él-hal a biológiáért és a környezettudatos életmódért. Igyekszik a mindennapjait is ezen elvek mentén élni.

Elvek mindenek felett

A Párbeszéd Magyarországért képviselőcsoportjának helyettes vezetője, Szabó Rebeka él-hal a biológiáért és a környezettudatos életmódért. Igyekszik a mindennapjait is ezen elvek mentén élni.

Fotó: Facebook/Szabó Rebeka
Ezt is szeretjük
Fotó: