Olyanok, mint a miniatűr szörnyek, mégis csodálatosak: így néznek ki a pókok egészen közelről

Ha messziről nézi az ember, nem is sejti, közelről milyen érdekesek a pókok.

GettyImages-1301212592

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vanna, akik félnek tőlük, mások imádják ezeket a nyolclábú élőlényeket: a pókok megosztó rendje mintegy 40 ezer fajt számlál a földön, ezek közé az ember környezetében és vadon élők is tartoznak.

Bármennyire is kettős a megítélésük, abban mindenki egyetérthet, hogy ezek az élőlények az állatvilág különleges és változatos csoportját alkotják, hiszen elképesztő méret- szín- és viselkedésbéli különbségeket mutatnak. Hála a technika vívmányainak, mára már van arra lehetőség, hogy ezeket a kis lényeket közelebbről is szemügyre vegyük. A róluk készült felvételeken szemeik, szőrszálaik, mintázatuk is jól kivehető. Érdemes pár fotó erejéig elmélyülni a szépségükben.

8 pókfaj testközelből

Közelről egészen olyanok, mintha apró szörnyecskék lennének. Valójában csodálatosak a természet nyolclábú szülöttei: különleges képek következnek nyolc látványos fajról, testközelből. 

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük