Pénzhoroszkóp 2012 március

Mi vár rád az anyagiak terén?

Ne tapogatózz sötétben, készülj fel a zodiákus segítségével a várható bevételekre és kiadásokra.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Márciusra a legtöbb jegynek kiegyensúlyozott anyagi helyzetet ígérnek a bolygók, ám óva intenek a felelőtlen költekezéstől.

Van, aki új bevételi forráshoz jut, míg másoknak nem árt átrendezniük az anyagi életüket. Nézd meg, mi vár rád!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A hónap első napjaiban pénzügyi nehézségekkel szembesülhetsz. Talán egy megoldatlan adósság vagy egy halogatott, ám elkerülhetetlen kiadás miatt kell óvatosabban bánnod a pénzeddel. Semmit ne kapkodj el, és járj utána alaposan az anyagiakat érintő információknak. Jó hír viszont, hogy a hónap közepétől szerencsésen alakulnak a dolgok, esély van rá, hogy pénzt vonzz be, extra bevételhez juss, illetve profitálj egy befektetésedből.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Március a horoszkóp szerint különösen kedvezően alakul a pénzügyek szempontjából. Ha befektetésen vagy üzleten töröd a fejed, a szerencse melléd áll, ugyanígy akkor is, ha munkát keresel. Talán emelkednek a bevételeid, vagy jutalmat, esetleg ajándékot kapsz. Bár valószínűleg egy-két luxuskiadást is megengedhetsz magadnak, ne költs el mindent, hanem igyekezz félretenni.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Március a horoszkópod szerint nem tartogat különösebb meglepetéseket számodra a pénzügyekben. Bár kisebb pluszbevételhez juthatsz, érdemes megfontoltan költened, és kicsit többet tartalékolnod a hónap végére, mint szoktál - ebben a hónapban kevésbé számíthatsz mások segítségére. Ha régóta anyagi gondokkal küzdesz, most alkalmas az idő, hogy hosszú távú megoldást dolgozz ki.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Ez a hónap közvetetten segít hozzá az anyagi helyzeted javításához, míg látszólag nem sok minden történik. Most olyan befektetéseknek van itt az ideje számodra, melyek később térülnek meg. Alkalmad nyílik valami új dolgot tanulni vagy munkahelyet váltani, ami pozitív hatással lehet a pénzügyeidre. Szintén jó alkalmakat tartogat a hónap, hogy olyan szakmai ismeretségeket köss, melyeken keresztül pluszbevételhez juthatsz.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Anyagiakban ígéretes hónap elé nézel a horoszkóp szerint, a szerencsés bolygóállások pénzügyi sikereket és növekedést jósolnak számodra. Különleges lehetőségeket találsz, melyekkel pénzhez juthatsz, és szerencsés véletlenek is a kezedre játszanak. Fizetésemelést, ösztöndíjat vagy pénzjutalmat kaphatsz, ám bánj vele gondosan, és fontold meg, hogy mire költöd.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Bevételekben nem lesz hiányod a horoszkóp szerint, az viszont nem kizárt, hogy a kiadásaid is nőnek. A bolygók előre nem várt bonyodalmakat jósolnak a kölcsönök, ingatlannal kapcsolatos befektetések és biztosítások terén. Munkahelyi félreértések is felüthetik a fejüket, és nem kizárt, hogy valaki anyagilag is ki akarja használni a jóhiszeműségedet.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Márciusban nem lesz okod panaszra a pénzt illetően. A bolygók szerencsés együttállása anyagi sikereket, extra bevételeket ígér, ajándék és anyagi támogatás is érkezhet hozzád. A bankügyletek és befektetések sikerrel kecsegtetnek. Különösen érdemes ingatlannal kapcsolatos ügyekkel foglalkoznod, mert most profitálhatsz a lakásváltásból.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Kiegyensúlyozottan alakulnak a pénzügyeid márciusban. Nem kell nagyobb extra kiadásoktól tartanod, viszont elegendő bevételhez jutsz, így, ha az elmúlt hónapokban szorosra kellett húznod a nadrágszíjat, most engedhetsz belőle. Bár szánhatsz valamennyit egy kis luxusra, azért érdemes megfontoltan bánnod a pénzzel, nehogy túlköltekezz.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Ha a Nyilas jegyében születtél, ez a hónap kitűnő alkalmat nyújt a szakmai előmenetelre, mely fizetésemeléssel és többletbevétellel jár. Ha munkanélküli vagy, most valószínűleg megtalálod az új állásod, de a munkahelyváltás vagy az előléptetés sem kizárt, ezért ragadj meg minden lehetőséget, melynek révén bizonyíthatod rátermettségedet.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Márciusban kezdenek fellendülni az anyagi ügyeid. Ha eddig nélkülöznöd kellett, vagy állástalan voltál, a hónap során változhat a helyzet. Újfajta tevékenységekkel, esetleg egy hobbiddal kereshetsz pénzt. Ha szereted a kreatív dolgokat, lehet, hogy ebből fogsz profitálni, ha munkát keresel, neveléssel vagy szerepléssel kapcsolatos területeken kecsegtet elsősorban siker.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Nem kizárt, hogy az anyagiak kerülnek a figyelmed középpontjába márciusban, méghozzá azért, mert helyet keresel növekvő bevételeidnek. Lehet, hogy befektetésben gondolkodsz, de az sem kizárt, hogy már a nyaralást fontolgatod. Légy óvatos viszont a bankokkal és a biztosítótársaságokkal, mert könnyen csapdába csalhatnak.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Halak (II. 20 - III. 20.)

Szerencsés hónap lesz számodra a március a pénzügyekben. Az életed pozitív, új szakaszba lép, és jóval elégedettebb lehetsz a körülményeiddel, mint előtte. A bolygók remek anyagi forrásokat és új bevételeket is jeleznek, nem kizárt, hogy ösztöndíjat kapsz, vagy nyeremény üti a markod. Érdemes akár szerencsejátékkal is próbálkoznod.

Ezt is szeretjük