Fiatalabb nőre cserélte feleségét a Vámpírnaplók sztárja

Paul Wesley nem túl távoli válása után a Vámpírnaplók egy másik szereplőjével kezdett randizni.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Úgy látszik, a népszerű Vámpírnaplók című sorozat összehozza a sztárokat: újabb szereplők alkotnak egy párt a magánéletben.

A napokban derült ki, hogy a széria két szereplője, Paul Wesley és Phoebe Tonkin együtt járnak.

Vámpírszerelem

Szerelem szövődött a Vámpírnaplók 31 éves sármőrje, Paul Wesley és a sorozatban szintén játszó Phoebe Tonkin között. A 24 éves színésznő nemrégiben kezdett randizni munkatársával, és kapcsolatuk a héten került nyilvánosságra.

A hír akkor röppent fel, amikor a US Weekly közölte: Tonkin és Wesley egy romantikus dupla randin vettek részt a férfi barátjával, Ben McKenzie-vel és annak szerelmével, Shelley Henniggel. 

Nem váratott magára túl sokat a szerelem a sorozat Stefan Salvatore-ja számára: idén lépett ki közel hat évig tartó házasságából. Felesége a 29 éves Torrey DeVitto volt, aki mellesleg szintén feltűnt a Vámpírnaplókban mint vendégszereplő.

Nem ők az elsők

Nem egyedülálló a széria történetében, hogy két szereplő a magánéletben is egymásra talál. A sorozat sztárpárja sokáig az Elenát alakító Nina Dobrev és a Damont játszó Ian Somerhalder volt, akik ugyancsak főszereplői a Vámpírnaplóknak. A két sztár között szintén több év korkülönbség van: Nina 24, Ian pedig 34 éves.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A hollywoodi álompár kapcsolatának azonban nemrégiben vége szakadt: májusban döntöttek úgy, hogy három év után külön utakon folytatják az életüket. A sorozat viszont összeköti őket, de megígérték a rajongóknak, hogy a köztük zajló magánügyek nem befolyásolják majd a munkájukat, és a karaktereiken sem lesz érezhető a változás.

Ezt is szeretjük