Ez gyorsan ment! Egy nappal a szakítás után becsajozott a színész
Szinte még le sem került a gyűrű Miley Cyrus ujjáról, Liam Hemsworth már más nőt csókolgat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Néhány nappal ezelőtt hivatalosan is vége szakadt Liam Hemsworth és Miley Cyrus kapcsolatának. A színész nem vesztegette az idejét, máris valaki mást csókolgat.

Liam Hemsworth
Eiza González

Liam nem is próbálta meg elrejteni a nyilvánosság elől az újdonsült szeretőt: bátran csókolózott vele egy lesifotós kamerája előtt.

Egy nap telt el

Az első hírek szerint Liam és Miley kapcsolata annyira megromlott, hogy a pár szünetet tart, de egyelőre nem bontja fel az eljegyzést. Később azonban kiderült, valószínűleg végleg vége a románcnak, és a gyűrű is lekerül az énekesnő ujjáról. Liam azt nyilatkozta, jelenleg érzelmileg nagyon távol áll a menyasszonyától, és Miley pedig törölte Liamet a kapcsolatai közül egy közösségi oldalon.

Barátaik szerint várható volt, hogy ez lesz a dolog vége, és csak idő kérdése volt, mikor megy szét végleg a hollywoodi álompár. Liamnek állítólag egyébként is voltak nőügyei az utóbbi időben, több kolléganőjével is hírbe hozták, és a minap történtek úgy sejtetik, nem is alaptalanul.

A színészt ugyanis pontosan egy nappal azután, hogy Miley-val felbontották az eljegyzést, már más nővel a karjában kapták lencsevégre. Nem úgy tűnt, mintha titkolni akarná az új kapcsolatát: egy lesifotós kamerája előtt váltott csókot Eiza Gonzálezzel annak lakása előtt.

Csak műsor volt?

A hazájában csak Lolaként ismert mexikói sztár és Liam állítólag a hétvégén találkoztak Las Vegasban, egy bokszmeccsen. A fórumokon két táborra oszlanak a rajongók: egyesek szerint az egész ügy megjátszott volt, és Liam egy kamaszodó gimis fiú szintjére süllyedt ezzel az átlátszó akcióval.

Szerintük ugyanis nem véletlen, hogy a színész, aki egyébként hét lakat alatt őrzi a magánéletét, pont egy lesifotós kamerája előtt csókol meg valakit egy nappal az eljegyzésének felbontása után. Mások úgy vélik, valódi volt a csók, és ha így van, ízléstelennek tartják Liam ezen húzását. 

Ezt is szeretjük