Hihetetlen, de ezeket a képeket patkányok festették: fotókon mutatjuk, hogyan csinálták

Nézd meg fotókon az absztrakt műveket és a cuki művészeket!

Patkányok festményei
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Aki rágcsálókat tart háziállatként, az általában mókuskerékben futtatja, vagy kézben simogatja a szőrmókokat. Steph Toogood azonban egészen mással foglalja le cuki kis házi patkányait: kedvencei miniatűr festményeket készítenek.

Az ötlet akkor jött számára, amikor egyik patkánya beteg lett, műtétre szorult, és sajnos nem ébredt fel az altatásból. Steph búcsúzóul, hogy mindig legyen az állatról valami kézzel fogható emléke, festékbe mártotta annak mancsát, és lenyomatot készített vele egy kis vászonra. A megható gesztus annyira jól sikerült, hogy a gazdi úgy döntött, többi kedvencével is tesz egy próbát.

Képeken a patkányok festményei

Mára nagyüzemben gyártják a kis festményeket, sőt, a patkányok munkái meg is vásárolhatók. Steph szívesen készít fotókat a munkafolyamatról és a végeredményről is: ezekből a képekből szemezgettünk. Ugye, milyen cukik?

Fotók: Facebook/Toogoods Tiny Paws

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Ezt is szeretjük