Undorodsz a patkányoktól? 8 kép, ami után megváltozik a véleményed

Náluk cukibb fotóalanyok aligha léteznek.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek
Náluk cukibb fotóalanyok aligha léteznek.

Sokan vannak, akik undorodnak tőlük, mások egyenesen megbénulnak a rettegéstől, amikor elszalad egy termetes rágcsáló a közelükben. Az érzés nem is véletlen, a patkányok aligha kerültek a történelem folyamán pozitív kontextusba. 

A többség csak annyit tud a patkányokról, hogy szennyben élnek, szemetet esznek, halálos járványokat terjesztenek, esetleg kísérleti alanynak felelnek meg egy laboratóriumban.

Okosak és szépek is

Pedig a patkányok nem csak járványügyi kockázatukról lehetnének híresek. A rettegett rágcsálók ugyanis nagyon okosak, kíváncsiak és játékosak, tenyésztett változatuk pedig méltán vált népszerű házi kedvenccé. Diane Özdamar Kanadában élő francia fotóművész ilyen cukiságokat örökített meg gépével: garantáltan elolvadsz, ha végignézed a képeket.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A közösségi média ilyen-olyan formában, de mindenki életének része. Mégis sokszor úgy tűnik, nem tudjuk megfelelően használni. De vajon hol rontjuk el? Miért mindig a legbántóbb kommenteken van a legtöbb like? Kell-e reagálni egy utálkozó hozzászólásra, vagy az ignorálás az egyetlen út? A legújabb epizódban többek között ezekre a kérdésekre Tóth Dani pszichológus, Verebélyi-Kovács Csilla, a Femina social media managere, valamint Pintér Ada műsorvezető kereste a választ.

Promóció

Ezt is szeretjük