Ezt a cukiságot tartja házi kedvencként a lány - Meglepődött, milyen szelíddé vált

Megnézheted, milyen az élet egy tüskés kedvenccel.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az önmagában még nem ad okot a meglepettségre, hogy nem mindenki kutyát vagy cicát választ házi kedvencnek: a kisebb-nagyobb termetű háziasított emlősök, halak, madarak vagy épp hüllők is gyakran előfordulnak a házaknál.

Az azonban, hogy valaki egy sünt tart háziállatnak, még meglehetősen ritkának mondható, az emberek többsége ugyanis máig a kertekben vagy erdőben mocorgó vadállatként tekint rá. Pedig a tündéri törpesünök már csaknem világszerte kaphatók tenyésztőknél. 

Chrisya ezt a tüskés kedvencet választotta, Instagram-oldalán pedig folyamatosan posztolja Pokey nagy napjait. Nézz bele egy süni életébe!

Mielőtt viszont első lelkesedésedben elindulnál egy állatkereskedésbe, hogy sünit vásárolj, jobb, ha tudod, cukisága ellenére makacs teremtmény is tud lenni. Főként éjszaka aktív, a nappali fáradtságában nem mindig barátságos. Nagyon érzékeny a szagokra is, ezért nem ajánlott erős illatú, parfümös vagy akár dohányszagú kézzel hozzányúlni, és sosem várhatod tőle, hogy olyan kezes legyen, akár egy kutya vagy cica.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük