Hogyan becézed a pasidat? Ciki nevek, amiket inkább kerülj!

A becenév nagyon aranyos dolog, de nem tartozik az egész világra, és kínos helyzetbe hozhat.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jó módja lehet az érzelmek kifejezésének, ha kedves beceneveken szólítjátok egymást a barátoddal. Ám ne felejtsd el, hogy ami kettesben aranyos, az a nyilvánosság előtt zavarba ejtő lehet, főleg egy pasi szempontjából.

Éppen ezért, ha társaságban vagytok, az alábbi beceneveket inkább ne mondd ki, mert kínos pillanatokat szerezhetsz vele a fiúnak!

Tündérmackó és társai

Ha a pasidat nem zavarja, sőt, kifejezetten kedveli, ha olyan állatneveken vagy különböző kitalált cukiságokon szólítod őt, mint nyuszi, tündérmackó, prüntyőkém és hasonlók, akkor bátran tedd meg, de csak akkor, ha nincs hallgatóságotok. Amikor rajtatok kívül más is tartózkodik a helyiségben, inkább szorítkozz a keresztnévre, lehetőleg nem gügyögős formában.

A férfiak ugyanis köztudottan szeretik, ha erősnek és keménynek látják őket, amiből a barátnőjük előtt talán hajlandóak néha engedni egy keveset, de másokat nem biztos, hogy szívesen beengednek a fal mögé.

Ráadásul, ha ezt nem önszántukból teszik, hanem egy lány jóvoltából történik, az még kínosabban érintheti őket. Egy ilyesfajta becenév pedig pont ezt idézi elő: valószínűleg megmosolyogtatja a fültanúkat, és még az is lehet, hogy az első adandó alkalommal ugratni fogják vele a srácot.

Tigris, mackó, bikuci

Elképzelhető, hogy olyan megszólítást választasz a pasidnak, amivel pont arra utalnál, hogy mennyire férfias is ő. Még ha kettesben jól is hangzik az olyan becenév, ami azt jelképezi, hogy a pasi erős és védelmező, mások előtt inkább komolytalannak hat, és szintén derűs pillanatokat szerezhet a környezetednek. 

Becenévvel valószínűleg egyáltalán nem lehet elérni azt, hogy valaki igazi macsónak tűnjön a többiek szemében, mert még az olyan túlzó és elnagyolt nevek is kacagásra késztetik a kívülállókat, mint a csődör - sőt, ez talán még viccesebb is, mint a tigris.

Apuci, papamaci

Ha belegondolsz, hogy rád hogyan hatna, ha azt hallanád, hogy valaki társaságban így szólítja a párját, valószínűleg már nem is kell részleteznünk a dolgot. A legtöbb becenév akkor édes és sokatmondó, ha kettesben használjátok, hiszen ti tudjátok a legjobban, hogy miért kapta a másik. Legyen ez a kettőtök titka, ami csak rátok tartozik, és amit nem osztotok meg mással!

Ezt is szeretjük