3 lánytípus, akivel nem árt vigyáznod

A pasidra hajthatnak

A féltékenykedés nem jó dolog, de nem árt nyitott szemmel járni - normális kereteken belül.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha szerelmes az ember, természetes, hogy van benne egy egészséges félelem azzal kapcsolatban, hogy elveszítheti a párját. Van, aki féltékeny típus, és rajta ez jobban kijön, és van, aki csendben megbarátkozik az érzéssel.

Azzal, ha szinte beteges módon félted a pasidat, semmi jót nem érsz el, és az alaptalan vádaskodásnak sincs helye egy jó kapcsolatban. Ám vannak olyan lányok, akiket érdemes szemmel tartanod, mert kivethetik a hálójukat a fiúdra.

Volt barátnő

Ha egy srác veled jár, akkor nagy valószínűséggel ezt azért teszi, mert téged szeret, és veled akar lenni. Persze lehet, hogy előtted is volt már barátnője, de annak a kapcsolatnak már vége, és nem véletlenül választott téged a másik lány helyett. Előfordulhat azonban, hogy az ex nem gondolja úgy, hogy tényleg szakítaniuk kellett, ezért megpróbálja visszaszerezni a fiút.

Vannak jelek, amik arra utalnak, hogy a volt barátnő akcióba lendült. Ilyenkor a lány általában megpróbál minél közelebb férkőzni a pasidhoz, és az sem ritka, hogy hozzád is. Vigyázz, mert lehet, hogy nem vállalja nyíltan a szándékait, és úgy tesz, mintha barátkozni szeretne, közben pedig inkább azon munkálkodik, hogy feszültséget keltsen közted és a barátod között.

Ha a barátod téged szeret, kevés rá az esély, hogy az exbarátnő végül sikerrel jár, ám azt elérheti, hogy konfliktusba keveredjetek miatta, ami végül a kapcsolat megromlásához vezethet. Próbálj mindig tiszta fejjel gondolkodni, ha ilyen helyzetbe kerültél, és a pasival is ilyen módon beszéljétek meg a dolgokat.

A legjobb barátnőd

Nem szép dolog lecsapni a pasit a legjobb barátnő kezéről, de sajnos volt már erre néhány példa a történelemben. Valószínűleg tisztában vagy vele, hogy a barátnődnek milyen az ízlése a férfiak terén, és ha nagyon hasonló a zsáneretek, nem árt vigyáznod - különösen akkor, ha a lány feltűnően sok pozitív megjegyzést tesz a barátodra. Az is gyanús lehet, ha gyakran érdeklődik a srác felől, és nem a kapcsolatotokról, hanem konkrétan csak róla kérdez.

Ennek az ellenkezője is intő jel lehet: ha zavarba jön, amikor a barátodról van szó, vagy minden alkalommal villámgyorsan eltereli a témát, az utalhat rá, hogy tetszik neki a pasi. A legegyértelműbb jelzés pedig az, ha - látszólag ok nélkül - többször is megemlíti, hogy szakítanod kéne a fiúval.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

A kedves osztálytársnő

Ha van az osztályban egy olyan lány, akivel nem különösebben nagy a barátság, mégis állandóan a pasidon lóg, vagy szembetűnően kedves, önzetlen és segítőkész a fiúval szemben, könnyen elképzelhető, hogy akadt egy vetélytársad. Vele már nehezebb dolgod lesz, különösen, ha te nem abba az osztályba jársz, hiszen nem mindig látod, mi történik. Ám attól, hogy a lány kinézte magának a barátodat, még nem biztos, hogy ezt a fiú is észrevette, és ha fel is tűnt neki, legfeljebb mosolyog rajta egy jót, mivel veled jár.

Ezt is szeretjük