Mutatjuk az ötöslottó nyerőszámait: 2,144 milliárd forint volt a tét

Megmutatjuk az ötöslottó nyerőszámait a 19. játékhéten.

Ötöslottó-nyerőszámok a 19. héten
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mivel a múlt héten sem született telitalálatos szelvény az ötöslottó-sorsoláson, így a héten szerencsét próbálók már 2,144 milliárd forintos nyereményért játszhattak. Telitalálatos szelvény ezen a héten sem lett.

2024. május 11-én, az ötöslottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki emelkedő számsorrendben: 17, 34, 60, 80, 82. Mivel most sem volt telitalálat, jövő héten a várható nyeremény 2,355 milliárd forint lesz.

A Joker-számok a következők voltak: 5, 2, 6, 8, 9, 7.

Szívszorító dolog miatt esett el a házaspár a lottófőnyereménytől: 6 évvel később igazi csoda történt velük

Hihetetlen a házaspár története.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

(Képek: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük