6 mellbevágóan őszinte mondat, amit minden egyedülálló nőnek látnia kell
Szingli lányok őszinte vallomásaiból idézünk.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha éppen nincs párod, még nem dől össze a világ, sőt. Ahogy mindennek megvannak a maga előnyei, úgy ennek is, csupán fel kell ismerned őket.

A következő idézeteket a gurl.com gyűjtötte össze az olvasóitól: olyan lányoktól származnak, akiknek nincs pasijuk. Ha zavar, hogy egyedül vagy, érdemes elolvasnod őket!

Tudatosan szinglik

"Ha az emberek megkérdezik tőlem, miért vagyok egyedülálló, általában egyenesen a szemükbe nézek, és azt mondom: azért, mert az szeretnék lenni. Számomra a szingliség egy tudatos választás az életemre nézve, ezt akarom."

"Szingli vagyok, és nagyon boldog a tudat miatt, hogy nem randizom olyan pasikkal, akiket nem kedvelek! A lányok figyelmébe ajánlom... Ha tudod, hogy nem működik, szállj ki, és állj a magad lábára. Magadnak is, neki is megspórolsz némi szívfájdalmat."

Felesleges erőltetni a dolgot

"Az egyetlen pasi, aki valaha is kedvelt, őrült volt, aki engem és a többi lányt is kellemetlen helyzetekbe hozott az iskolában. Ha egy srác, aki nem csinál ilyet, elhívna randira, talán nem lennék egyedül, vagy tudnék választani, de jelen pillanatban nincs választási lehetőség."

"23 éves vagyok, és nem volt még barátom. Édesnek gondoltam a pasikat a középiskolában, de soha nem voltam kétségbeesve egy srácért, egészen a főiskoláig. Egy kicsit még küzdök azzal, hogy sohasem voltam kapcsolatban. De továbbra is jól szórakozom!"

Nem a kor számít

"14 éves vagyok, és a korombeli lányok többségének már számos barátja, barátnője volt. Nem állok készen a randizásra - és nem is akarok ennyi idősen. Néhány barátom megpróbál összehozni emberekkel, és valóban bosszantó, amikor el kell mondanom nekik, hogy nem szeretnék pasit."

"23 éves vagyok, és még soha nem volt párom. Először sikeres szeretnék lenni az életben. Soha ne érd be kevesebbel, mint amit megérdemelsz, ez a mottóm. A szüleim is szigorúak, akik mindig azt mondják, hogy előbb fejezzem be a tanulmányaimat. De nem csak miattuk maradok egyedülálló."

Ezt is szeretjük