Ez a legrosszabb hely az ismerkedésre! Mégis mindenki itt próbálkozik
Ha ezen a helyen ismerkedsz, kevés eséllyel találsz szerelmet, mást azonban annál inkább.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Manapság nem egyszerű az ismerkedni vágyók dolga, egyre kevesebb az olyan hely, ahol valóban maradandó kapcsolatok születnek. A legtöbben a diszkókban, klubokban próbálkoznak, de legtöbbször ennek is csalódás a vége.

Persze nem tilos ezeken a helyeken barátkozni, de több szempontból is óvatosnak kell lenni, hogy kiküszöböld a dolog buktatóit. Tudd meg, mire kell vigyáznod, hogy megkíméld magad a kellemetlenségektől!

Ne vedd túl komolyan!

Ha úgy indulsz neki egy bulinak, hogy itt megtalálod álmaid hercegét, nagyon rossz érzés lesz, ha mégsem így alakul az este, erre pedig nagy esély van.

A szórakozóhelyeken a legtöbben csak könnyű kalandot vagy egyestés cimborákat keresnek, ezért akár kapcsolat, akár barátság reményében ismerkedsz, nem biztos, hogy sikerrel jársz.

Persze vannak kivételek, de ez a ritkább, ezért ne vedd túl komolyan a dolgot, és ne akarj görcsösen bepasizni, inkább légy laza, és érezd jól magad a barátaiddal!

Nem kizárt, hogy mégis találkozol valakivel, akivel kialakul valami, de jobb kellemesen csalódni, mint lógó orral távozni.

Nem mindegy, kivel elegyedsz szóba

A buli hevében olyan emberek is szimpatikusnak tűnhetnek, akikkel nappali fényben és nyugodt körülmények között már nem biztos, hogy szóba állnál. Arra is vigyázz, hogy ne adj ki magadról személyes információkat egy ismeretlennek, és a teljes nevedet vagy a telefonszámodat is csak akkor add ki, ha tényleg megbízhatónak tűnik a másik.

Ne távolodj el a barátaidtól, mindig legyenek a látóteredben, ha pedig mégis leválsz róluk, szólj nekik, mondd el, hová mész, és a telefonod is legyen a kezed ügyében, ha bármi történne.

Legyen lerázós terved!

Nem árt felkészülnöd arra az esetre, hogy olyasvalaki megy oda hozzád, aki nem tetszik neked. Sajnos sokan nem értenek a szóból, ezért ha egy szimpla nem nem elég nekik, legyen a tarsolyodban valami kedves, de határozott lerázós szöveg. Korábbi cikkünkből megtudhatod, mi a leghatásosabb, ha a pasi túlságosan nyomul.

Ezt is szeretjük