Őszi pénzhoroszkóp: sokaknak hoz anyagi gyarapodást az új évszak

Bár lehetnek nehezebb napok, alapvetően pozitív lesz az ősz.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A pénz nem boldogít - mondják, ám igaz, ami igaz, ha legalább annyi van az ember zsebében, amennyiből a mindennapok gördülékenyen lebonyolíthatók, aggodalmaktól mentesen a boldogság is zavartalan alapot kaphat, felhőtlenebb lehet. Nem csoda hát, ha az ember kiegyensúlyozott pénzügyeket remél.

A nyár mindig sok kiadással jár, az utána következő ősztől rendszerint stabilabb anyagiakat remél az ember. E remények most megvalósulni látszanak: az őszi pénzhoroszkóp részletes előrejelzést ad.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Kosként az ősz pozitívnak ígérkezik a pénzügyeket tekintve. Az évszak elején, ha van, vállalkozásod gyümölcsöző lesz. Ha új munkahelyet keresel, akkor most jó fizetéssel járó munkalehetőség jön szembe. Ugyanez várható akkor is, ha nem keresgélsz. Vigyázz azonban, hogy lehet egy ajánlat, melyet fontos átgondolnod, mert negatív következményekkel is járhat. Novemberben a pénzügyeid fellendülést fognak mutatni, ami egy jó kiindulás tél előtt.

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Bikaként a kaotikus nyár után egy anyagi szempontból biztonságosabb ősz elébe nézel. Ha van ingatlanügyed, akkor az pozitív anyagi vonzattal járhat az évszakban. Ősszel lehetnek emellett olyan kiadásaid is, melyeknek csak később térül meg az ára. Lehetséges, hogy rákényszerülsz, hogy vállalj számodra nem szimpatikus plusz állást, illetve feladatokat a munkahelyen, hogy jól kijöjj. Novemberben légy óvatos, mert egy szélhámos próbálhat átverni.

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Amennyiben családban vagy közös kasszás kapcsolatban élsz, a közös anyagiak jól alakulnak ősszel. Noha az ősz pozitívan indul, októberben mégis több lesz a kiadásod, mint a bevételed, ami aggodalommal tölthet el. Ebben az időszakban érdemes kicsit szűkebbre szabnod a költségeid, és csak azt megvenni, amire valóban szükséged van. Próbáld valahogy átvészelni ezt az időszakot! Novemberben már jön az anyagi gyarapodást hozó siker.

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Rák a jegyed? Az ősz számodra pozitívnak ígérkezik pénzügyi szempontból. Fantáziád, kreativitásod csak úgy szárnyal, amit a karrierben kamatoztatva a pénzügyeid fellendülnek. Ha új állásra vágysz, mely jobban fizet, akkor szeptemberben érdemes nézelődnöd. Az október a befektetéseknek és az ingatlannal kapcsolatos pénzügyeknek kedvez. Novemberben kellemes meglepetések sora ér: olyan dolgokat kapsz szeretteidtől, amiket nem vennél meg.

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Oroszlánként ősz elején anyagi megpróbáltatások elé nézel, de nem kell kétségbe esned: ha jól átgondolod, mi a probléma magja, akkor nagyon könnyen megoldhatóvá válik. Talán a kissé bizonytalan helyzetedből adódóan szeptemberben bátortalanabbul költekezel, vagy fogsz új dolgokba. Az október fordulatot hoz, ugyanis egy ötleted, aminek mégis teret adsz, beválik. Novemberre egészen kipofozod pénzügyeid. Már ekkor érdemes karácsonyra előre vásárolnod.

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Szűzként anyagiak szempontjából jól alakul az ősz. Stabil pénzügyekre számíthatsz. Ha szülő vagy, ugyan lehetnek várt és váratlan kiadásaid, de ugyanígy extra bevételeid is, és ez mindig segít szinten tartani a költségvetésed. Mindemellett egy remek lehetőséget is hoz az évszak, mely hosszútávon bebiztosíthatja anyagi helyzeted. Októberben pénzügyi szempontból eredményes leszel, novemberben pedig egy nagyobb kiadást vállalhatsz be.

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Pénzügyeid meredek és folyamatos növekedést mutatnak az ősz folyamán. Szembe jön egy kecsegtető ajánlat, de mielőtt tollat ragadnátok, és aláírnátok a szerződést, józanul gondold végig a dolgot. Októberben hallgass megérzéseidre, mert azok súgják meg, merre visz a bőség felé vezető út. Egy hozzád közelebb álló emberrel, baráttal, szomszéddal lehet anyagi ügyben vitád ősszel, mégis sok jó energiát adnak remek ötleteid és az ebből befolyó pénz. Ne pazarold el!

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Noha lesznek időszakok ősszel, mikor szívod a fogad, mert a munkahelyeden történő változások negatívan érintik a költségvetésed, az ősz, ha kézben tartod a dolgokat, nem lesz problémás. Az elégedetlenségre okot adó kezdeti időszak után jön egy fellendülés novemberben, mint egy szép születésnapi ajándék. Befektetésed megtérül, gyümölcsözik, és a munkában is örömteli feladatok várnak. Így kész élmény pénzt keresni, magad is látod majd.

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Nem lesz mindig vidám az ősz a pénz tekintetében. Néha úgy érezheted, többet dolgozol, mint amennyire megfizetnek érte. Ha igazságtalannak érzed a bérezésed, állj ki magadért, és folyamodj fizetésemelésért. Némi pluszpénzed azért adódhat az évszakban járulékokból vagy extra munkából. Októberben érdemes elkezdened a karácsonyi vásárlást, mert sok mindent olcsóbban megkapsz. Novemberben valaki anyagi sikerei miatt irigykedhetsz.

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Bakként potya pénz üti a markod ősszel, mindemellett a munkahelyeden, illetve a vállalkozásodban is jól mennek a dolgok, ami az anyagiakat illeti. Bár októberben lehetnek váratlan kiadásaid, ezeket ügyesen kimatekozod, és játszi könnyedséggel mész tovább. Novemberben kerüld a papír nélküli ügyleteket, mert pórul járhatsz. Szeptembertől novemberig bevételeid stabil képet mutatnak.

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Vízöntőként ősszel hallgass az ösztöneidre, amennyiben a pénzügyeidről van szó. Megérzéseid ugyanis feltehetőleg jót mondanak majd, aminek köszönhetően bankszámládon egyre duzzadhat az összeg. Most bőségesen juthat mindenre, és még tartalékot is sikerül félretenned, ha nem vagy meggondolatlan. Munkahelyeden ősszel érdemes béremelést kérned, ha ilyen terveid vannak. Vigyázz, mert októberben valamiért megbírságolhatnak!

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Ha kapcsolatban vagy, ősszel lehetnek vitáitok a pénzügyek miatt. Nem mindig értetek egyet mire és mennyit költsetek. Mindeközben pozitív hatásként ér, hogy jól megfizetik a munkád, ráadásul az évszak végén felmerül egy külföldi állás lehetősége is, mely jól fizethet. Az ősz plusz munkalehetőséget is tartogat, mely ugyancsak több pénzt eredményez. Bár októberben néha peches leszel anyagi szempontból, ezek ismeretében mégis kecsegtető az évszak.

Ezt is szeretjük