Hány órakor születtél?

Ismerd meg személyiséged rejtett titkait!

Ha szeretnéd jobban megismerni önmagad, nincs más dolgod, mint tudni, hány órakor születtél.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Álmaidról és céljaidról nemcsak az árulkodik, mely napon vagy milyen csillagjegyben születtél. Érdekes titkokat tudhatsz meg abból is, hogy melyik órában láttad meg a napvilágot!

Ha 00:00 és 2:00 között születtél

A várakozásoknak megfelelően, ha a nap első óráiban születtél, akkor egész életedben továbbra is az elsőbbségért fogsz küzdeni. Vezetésre születtél: legyen szó egy hétvégi kirándulásról vagy egy fontos projekt megtervezéséről, minden energiádat beleadod, és mindig a legjobb akarsz lenni. A kemény külső mögött érzékeny belső lakozik: szeretteidért bármire képes lennél.

Ha 2:00 és 4:00 között születtél

Természetes és allűrök nélküli viselkedésed miatt sok barát vesz körül. Nagyon érzékeny vagy mások problémái iránt, neked bárki kiöntheti a szívét, megnyugvást és biztatást kap tőled. Ezért munkád során emberekkel veszed körül magad, szívesen segítesz másokon. Mivel mindent a lelkedre veszel, hangulatod igencsak ingadozó. Ha valaki korlátozni akar, könnyen kijössz a béketűrésből.

Ha 4:00 és 6:00 között születtél

Egész életedben szerencsés leszel. Ezt főleg kreativitásodnak köszönheted, hiszen minden problémát könnyedén megoldasz. Kifogyhatatlan energiád és optimizmusod átsegít téged az élet nehéz időszakain is. Bár kritikusaid szerint nemtörődöm és hanyag vagy, valójában csak szét tudod választani az igazán fontos dolgokat attól, ami miatt nem kell különösebben aggódnod. Kommunikációs képességed is kitűnő, könnyen érvényesülhetsz a médiában.

Ha 6:00 és 8:00 között születtél

Olyan vagy, akár egy kőszikla: rendíthetetlen és fegyelmezett. Ezért sokan tisztelnek, illetve felnéznek rád. Sikeres lehetsz olyan foglalkozásokban, ahol másokat kell irányítanod.

Céljaidért is hajlandó vagy keményen megdolgozni. Bár másokkal nagyon empatikus vagy, saját érzéseidet sokszor elfojtod. Néha nem ártana lazítanod, csak magaddal foglalkoznod, illetve derűsebben szemlélni az életet.

Ha 8:00 és 10:00 között születtél

Lételemed a változatosság: az irodai munkát és az egy helyben ülést nem neked találták ki, legszívesebben olyan munkát választanál, ahol sokat kell utaznod, és mindennap más problémát kell megoldanod. Folyton pörögsz, és keresed a kihívásokat. Melletted nem lehet unatkozni: jó a humorod, és mindig van valami érdekes témád. Fő hibád, hogy nehezen hozol döntéseket.

Ha 10:00 és 12:00 között születtél

Mindig önzetlenül cselekszel, életed középpontjában pedig a családod áll. Anyatigrisként állsz ki szeretteid mellett, akik gondoskodásodat és figyelmedet százszorosan meghálálják. Mindenkihez van egy jó szavad, kedves és türelmes ember vagy. Munkád során is másokat szeretnél támogatni, és mivel nagyon intelligens vagy, bármilyen szakmában véghez tudod ezt vinni: orvosként vagy akár tanárként is.

Ha 12:00 és 14:00 között születtél

Életed vezérelve a maximalizmus. Ezt a kritériumot legfőképp magaddal szemben érvényesíted. Mindenben próbálsz tökéletes lenni, a legegyszerűbbnek látszó feladatból is a legtöbbet kihozni. Az élet bármely területén sokra viheted, de mivel nagyon jó az elemzőképességed, elsősorban a számok világában érezheted magad otthonosan. Intuitív képességeid miatt érdemes megérzéseidre hallgatnod.

Ha 14:00 és 16:00 között születtél

Kivételes érzéked van a pénzhez. Bármilyen vállalkozásba fogsz, abban sikeres leszel, de akár a szerencsejátékokkal is érdemes próbálkoznod. Persze ez utóbbi távol áll tőled, hiszen úgy gondolod, jó anyagi körülményeidet spórolással teremtheted meg, pedig néha lazíthatnál a nadrágszíjon. Sokszor az érzelmekkel is fukar vagy: kevés embert engedsz magadhoz közel. Akik nem ismernek igazán, azt hihetik, hogy fennhordod az orrod.

Ha 16:00 és 18:00 között születtél

Nálad általában a pohár mindig félig üres, és az autó is akkor csapja fel a sarat, amikor fehér nadrágot viselsz. Valójában semmi okod a pesszimizmusra, mert minden lehetőséged adott, hogy elérd álmaidat. Tehetséges vagy a művészetek terén, kiváló stílusérzéked van. Lelkesedésed határtalan, de általában szalmaláng életű. Vágysz a harmóniára, de valahogy a dolgaid mindig úgy alakulnak, hogy káosz van körülötted. Ám ez nem különösebben zavar, mert végül is ebben mozogsz otthonosan.

Ha 18:00 és 20:00 között születtél

Az életed egy hatalmas színpad, ahol szeretsz mindig más és más szerepet játszani.

Élvezed a mártír, de a díva figuráját is. Az átlagnál sokkal jobban igényled, hogy rád figyeljenek, veled foglalkozzanak, és ezért bármilyen cselt képes vagy bevetni. Mivel nem vagy önző, a sok szeretetet szívesen viszonzod, igazából nagyon kedves és segítőkész vagy. Valószínűleg olyan foglalkozást válassz, amiben nem korlátoz senki, és sok ember vesz körül.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ha 20:00 és 22:00 között születtél

Bármibe fogsz, azt szenvedéllyel csinálod. Hatalmas energiát fektetsz minden cselekedetbe, minden kapcsolatodba. Egyszerre sok tevékenység foglalkoztat, ezért vannak pontok az életedben, amikor kimerülnek energiatartalékaid, és el kell vonulnod néhány napra a világ szeme elől. Leginkább a vendéglátás területén vagy valamilyen jó ügyet szolgálva lehetsz sikeres. Mindenki felé nyitott és jóhiszemű vagy, ezért nagyon sérülékennyé válhatsz, nehezen mérlegeled, kiben bízhatsz, és kiben nem.

Ha 22:00 és 24:00 között születtél

Mások számára mindig olyan vagy, aki egy kicsit más világban él. Téged nem izgatnak olyan dolgok, mint a pénz, vagy, hogy hogyan juthatnál feljebb a ranglétrán. Életedet annak szenteled, hogy megtaláld a harmóniát, és ehhez hasonló fennköltebb céljaid vannak. Mások segítésében találhatod meg igazán önmagad. Pozitív és negatív tulajdonságaid egy tőről fakadnak: nincs túl nagy gyakorlati érzéked, ezért egyfelől rugalmasan állsz a dolgokhoz, másrészt hamar szem elől téveszted a kitűzött feladatot, mert találsz valami érdekesebbet.

OLVASD EL EZT IS!

  • lakberendezés
  • horoszkóp

Milyen jegyben született a pasid?

  • személyiség
  • számmisztika

Mikor születtél?

Ezt is szeretjük