A legjobbkor kattintott a fotós: 6 elképesztő optikai illúzió, ami becsapja a szemet

Zseniális képeket készített a tehetséges fényképész, aki tökéletes pillanatban kattintotta a fotóit.

Optikai illúzió képeken
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Serkan Tekin, a török fotós inspiráló képsorozatot készített, fotózása során élt az optikai illúziók nyújtotta lehetőségekkel is. 

Optikai illúzió képeken

A tehetséges férfi Isztambul utcáin sétálva észrevette, hogy a mindennapokban is lehet olyan furcsa, esetenként komikus jelenetekkel találkozni, amiket érdemes megörökíteni - korábban is bemutattunk egy képet, amiről sokan nem tudták eldönteni, mi látszik. A művész azonban arra mindig figyel, hogy senkit ne tegyen nevetség tárgyává a fotóin, tiszteli mások privát szféráját. Leginkább Törökország fővárosában ténykedik, de elmondása szerint nagy álma New Yorkba és Tokióba eljutni - görgess lejjebb, és nézd meg, milyen tökéletes pillanatokat sikerült megörökítenie a fotóin!

A bal vagy a jobb oldali pont a nagyobb? A legtöbben rosszul válaszolnak

Érdekes és szórakoztató optikai illúziók: képeken mutatjuk őket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

(Cikken belüli képek forrása: umagumag / Instagram, borító-és ajánlóképek forrása: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük