Nagy októberi horoszkóp! Váratlan kihívások, nehézségek
Kíváncsi vagy, mit tartogat számodra az október? Olvasd el nagy havi horoszkópunkat!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lusta, eseménytelen ősz helyett több csillagjegy szülöttei is mozgalmas október elé néznek a horoszkóp szerint.

Olvasd el, számodra mit tartogat a hónap, és hogyan hozhatod ki belőle a legtöbbet a körülményekhez képest!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Legszívesebben a nap 24 órájában a magánéleteddel foglalkoznál, pedig októberben erre sajnos nem lesz lehetőséged. Több olyan problémával is szembe kell nézned az iskolában vagy a munkahelyen, ami teljes embert kíván, és ha folyton elkalandozol, annak hosszú távon kellemetlen következményei lehetnek. Szorítsd össze a fogad, és erre a hónapra küldd háttérbe a szerelmi és családi ügyeidet, ezekkel később is ráérsz törődni.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Kicsattanó jókedvvel indul a hónap számodra, és a lelkesedésedet még az utadba gördülő váratlan akadályok és kihívások sem tudják lelohasztani. Sőt, ha magadba nézel, rájössz, hogy valójában élvezed a helyzetet, és minél több a megoldandó probléma, annál magasabb fordulatszámon pörögsz. Ennek a hozzáállásnak köszönhetően most különösen hatékonyan jársz el minden olyan ügyben, ami megoldásra vár.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Nyugisan indul a hónap, de ne bízd el magad, mert ez csak a vihar előtti csend. Október közepén olyan gondok kerülhetnek a felszínre, amelyek létezéséről már régóta tudtál, de eddig nem vettél róluk tudomást. Most azonban nem halogathatod tovább a cselekvést. Ne félj segítséget kérni, mert sokkal könnyebben kilábalhatsz a nehéz időszakból, ha nem egyedül fogsz neki a problémák felszámolásának.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Úgy érzed, az életed most a legtöbb szempontból rendben van, és ez megnyugvással tölt el. Szeretve és megbecsülve érzed magad, de még mindig van valami, ami nem tökéletes, és nem úgy alakult, ahogyan akartad. Koncentrálj a jóra, töltekezz a pozitív dolgokból, és ha kiélvezted a helyzetet, elég erőd lesz ahhoz, hogy azt az apróságot, ami még zavar, és beárnyékolja a kedved, megfelelően tudd kezelni, sőt, akár előnyödre tudd fordítani a hónap második felében.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Olyan lehetőség hullhat az öledbe októberben, amelyben először nem látod a fantáziát, sőt, teherként tekinthetsz rá, ám ahogy múlik az idő, egyre inkább úgy gondolod, hogy megéri élni vele. Egészen új fejezet nyílhat az életedben ennek köszönhetően, ami már rád is fért, hiszen az utóbbi időben mintha kicsit alábbhagyott volna a szenvedély, ami a csillagjegyedből fakadóan hozzád tartozik. Ne félj a változástól, mert októberben pozitív irányba terelődik a sorsod.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Az október remek alkalom arra, hogy számot vess magaddal: mit értél el eddig, illetve milyen vágyaid, álmaid maradtak egyelőre megvalósulatlanul. Ideje, hogy tisztába kerülj a céljaiddal, és tervet dolgozz ki arra vonatkozóan, hogy hogyan érhetnéd el őket. A csillagok kedvező állása miatt most érdemes belefognod a kivitelezésükbe, mert törekvéseidet jó eséllyel siker koronázza majd, és ha valóban készen állsz az újdonságra, az egész olyan lesz, mintha minden magától menne.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Mindaz, ami eddig nyomasztott, egyszeriben jelentéktelen apróságnak tűnik, és rájössz, hogy túl nagy feneket kerítettél a problémáidnak. Ettől nagyfokú megkönnyebbülést és nyugalmat érezhetsz, és mivel kitisztul a fejed, még a megoldásra is könnyebben rájössz. Azonban ahogy letudsz egy kellemetlen ügyet, felüti a fejét egy másik, ezért fontos, hogy kitartó és elszánt légy, különben gyorsan összecsaphatnak a fejed felett a hullámok.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Ha úgy érzed, pihenésre van szükséged, mindenképpen szakíts rá időt, mert ez a tested jelzése arra vonatkozóan, hogy túlhajtottad magad - mind szellemi, mind fizikai, mind lelki értelemben. Októberben fokozottan ügyelj az egészségedre, és ha rendellenességet észlelsz, azonnal fordulj orvoshoz. Ne bagatellizáld el a dolgot, hiszen jobb félni, mint megijedni - ráadásul ha időben kezelik az esetleges problémát, nem kell tartanod a szövődményektől.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Magad is meglepődsz azon, hogy milyen energikus vagy mostanában, és ahhoz képest, hogy ősszel nem mindig érzed elemedben magad, buzog benned a tettvágy. Erre szükséged is lesz, mert bőven akad munka és megoldandó probléma, főleg a magánéleted lesz mozgalmas. Ám ha kitartó vagy, és ügyesen veszed az akadályokat, a legszorultabb helyzetből is győztesen kerülsz ki.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Válaszút elé kerülsz októberben, és fogalmad sincs, hogyan kellene döntened. Egyik pillanatban az egyik opció felé hajlasz, máskor pedig egyértelműen a másikat választanád. Bármilyen nehéz is, nem ajánlatos más segítségét kérned az ügyben, mert ezt egyedül kell tisztáznod, mindenféle külső befolyás nélkül. Hagyj magadnak időt, de ne halogasd túl sokáig a dolgot, mert egyre jobban összezavarodsz.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Te, aki általában jól szervezett rendszer szerint éled az életedet, ebben a hónapban felrúgod a saját szabályaidat egy olyan új lehetőség kedvéért, amiben korábban nem láttál volna fantáziát - te sem tudod pontosan, hogy miért teszel így, de azt súgja a belső hang, hogy vágj bele. Nem szabad azonban felelőtlennek lenned és felégetned magad mögött mindent, csak úgy kezdj bele bármi újba, hogy kiépítettél magadnak egy menekülési útvonalat is arra az esetre, ha balul sülne el a dolog.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Úgy érzed, itt az ideje, hogy egy kicsit komolyabban állj a dolgokhoz, mint eddig. Ezt valószínűleg egy esemény váltja ki, ami ráébreszt, hogy mindennek következménye van, és ha nem nézel szembe ezzel, másnak sem vághatod a fejéhez, ha felelőtlenül viselkedik. Az új hozzáállás változást hoz a magánéletedben, olyasvalakivel mélyülhet el a kapcsolatod, akitől mostanában inkább távolodtál.

Ezt is szeretjük