"Csúnya a barátnőm! Megmondtam neki, és most haragszik, mit tegyek?"
3 elképesztő kérdés a való életből
Ezekre rámehet a barátság.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy jó barátság bizalmon alapul, és különös ismertetőjegye, hogy mindenről beszélhettek a másiknak, anélkül, hogy kínosan éreznétek magatokat.

Ám a nagy fesztelenségben sokan hajlamosak átesni a ló másik oldalára, és olyasmit mondani, ami nagyon bántó. Összegyűjtöttük a legtapintatlanabb kérdéseket, amiket a Yahoo Answersön tettek fel a barátságról.

"Csúnyának neveztem a barátnőmet, és most mérges. Tudnátok segíteni?"

"Arról beszélgettünk, hogy szakított vele a barátja, és csúnyának is nevezte. Megkérdezte az őszinte véleményemet arról, hogy tényleg nem szép-e, én pedig azt válaszoltam, hogy nem vagy annyira csúnya.

Erre mérges lett, elviharzott, és azóta nem beszélt velem. Nem akartam lerondázni, csak rosszul fogalmaztam. Mit tehetnék, hogy kiengeszteljem?" - írja egy kérdező, aki remélhetőleg megtanulta a leckét.

"Le kéne feküdnöm a barátnőm pasijával?"

"A barátnőm pasija megkért, hogy feküdjek le vele, és először nemet mondtam, de azóta is írogat. Be kell vallanom, hogy nagyon dögös, de nekem is barátom van. Gondoltam rá, hogy elmondom a barátnőmnek, de nem akarom tönkretenni a kapcsolatukat" - meséli a kérdező.

A válaszadók rávilágítottak, hogy jobban tenné, ha elmondaná a dolgot a barátnőjének, hiszen a lánynak joga van tudni, hogy milyen fiúval van együtt. Arra is kitértek, hogy nagyon csúnya dolog, hogy egyáltalán megfordult a kérdező fejében, hogy belemegy a dologba, az pedig csak hab a tortán, hogy ő sem egyedülálló. Úgy tűnik, sikerült jobb belátásra bírni, mert később ezt írta:

"Miután visszautasítottam, a srác megkérdezte, hogy benne lennék-e egy édeshármasban vele és a barátnőmmel. Ez már végképp nem tetszik. Köszönöm a válaszokat, tudom, hogy el sem kellett volna játszanom a gondolattal. Úgy döntöttem, beszélek a barátnőmmel, és megmondom neki, hogy felejtse el ezt a pasit."

"Miért utálom a barátnőmet ok nélkül?"

"Ő a legjobb barátnőm ötödik osztály óta, most kilencedikesek vagyunk. Mostanában ha meghallom beszélni, meg tudnám ütni! Régebben veszekedtünk, de nem tett semmit, amivel ennyire feldühíthetett volna. Van ötletetek, hogy miért utálom ennyire? Adjatok tanácsot, hogy hogyan változtassak ezen, mert nem akarom tönkretenni a barátságunkat, ráadásul kiutálnak a haverjai, ha tovább gyűlölöm őt."

Ezt is szeretjük