Melyik tulajdonságod ragadja meg a férfiakat? Válassz egy tavaszi virágot, és kiderül

Mélyről jövő női vonzerőd tükörképe lesz választott virágod.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gondoltál már arra, milyen érdekes lenne egyszer kívülről, mások szemével, például a férfiak szemével nézni magad? Félperces tesztünk segít ezt valóra váltani. Arra deríthetsz fényt, mit találnak benned legvonzóbbnak a pasik.

Nem kell mást tenned, mint minden gondolkodás nélkül választanod egy tavaszi virágot a fenti hat közül. Választásod mélyről jövő nőies kisugárzásod tükörképe lesz. Ha megvan, melyik a legszimpatikusabb, olvasd el a lenti jellemzésed!

1. Orgona: szexi és buja lehetsz, akárcsak a fürtökben burjánzó orgona. Tekinteted hipnotikus hatással lehet a férfiakra, egy perc alatt lefegyverzed őket.

2. Pipacs: feltűnő jelenség lehetsz, akárcsak az élénkpiros pipacs. Magabiztosságod, temperamentumod, szenvedélyességed a vonzerőd.

3. Gyöngyvirág: ártatlan és kecses nő lehetsz, akárcsak a törékeny gyöngyvirág. E tulajdonságaid valóságos mágnesként vonzzák a férfiakat.

4. Nárcisz: vidám és barátságos lehetsz, sokat mosolyoghatsz, és derűlátó lehetsz. A férfiak imádják a jókedvű, optimista nőket, és benned ilyet ismerhetnek meg.

5. Csillagfürt: a varázslatos csillagfürtöt választottad? Különleges kisugárzásod megmagyarázhatatlan, ereje pedig megcáfolhatatlan: boszorkányos adottság.

6. Bazsarózsa: romantikus, érzelmes lélek lehetsz, akiből sugárzik a szeretet. Mosolyodba, jóindulatodba, szívedbe szeretnek bele a férfiak.

Szerelemre vágysz?

Képgalériánkban megnézheted, mely kövek segíthetnek bevonzani a nagy Ő-t az életedbe.

Szerelemvonzó növények

Nevelgess ilyen növényeket, ha párra vágysz! Segítenek meglelni.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük